Menu

dimarts, 1 de juny del 2010

L'estadística al futbol...

La federació internacional d'història i estadística (IFFHS) ha confeccionat la nova llista dels clubs de futbol, que deixa l'Inter empatat amb el Barça en primera posició. Cal destacar que és una llista que no serveix absolutament per res! (tot i que l'any passat ens en vam vanagloriar de ser primers!):

Bé, aquí queda pels amants de l'estadística.

Cal destacar en aquest rànking 3 coses:

- Estudiantes 3er... no el de bàsquet, si no el de la final del mundial de clubs against Barça!
- El Chealsea està per sota del Cruzeiro... a mi que m'ho expliquin!!

13 comentaris:

1. Per cert, comentar que... tal com podeu veure a la llista completa, el Madrid està empatat amb l'Anderlecht que és l'immediatament superior...

L'Anderlecht eh!!! Anderlecht!!!! ANDERLECHT....

LA LLISTA NO SERVEIX DE RES, PER TANT NO ESTÀ BÉ RIURE'S DE NINGÚ...

jajajjajajjajjaja ANDERLECHT!!!!!!

ANDERLECHTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!

ResponElimina
  2. Jajajajajaj! Caram kurníssim estas fet tot un maquetador HTML! No sabràs pas fer interfíces fancys? pintes quadros?

M'encanta això si, que facis una entrada i després diguis que és un corner curt d'al fatah. (Que no serveix per res! vamos!)

insuspetxat...

3. El Madrid és dels que es vanagloria d'haver estat un dels gran d'Europa, l'Andrelecht ha estat un gran d'Europa... Doncs pam! Amb l'Andrelecht! jajajjajajajajaja Es hi falta la Sampdoria i l'Estrella Roja! jajajajajja

Per cert! Avui 3r partit de la serie de semis de l'ACB, de moment dominem 2-0. Ara, 15-15 a falta de 2 minuts per acabar el 1r quart. A tope a pel TRIPLET! Basile 200 partits a l'ACB! Grande Gianluca, un dia tindràs una entrada per tu sol.

Una altra cosa bonica d'aquesta sèrie és que el Madrid va perdent 2-0 contra el TAU!!!! I demà una altra secció en blanc! jajajaja

Finalment, felicitats a l'equip d'hockey que va guanyar la seva 19ena Copa d'Europa! Oju eh! 19!

Una llàstima l'handbol i una merda pel porter del Kiel, un tal Oyer... Ets tant merda que no et mereixes ni una merda a barcissim.com!

4. estic escoltant el bàsquet per la radio i (ara empatem eh...) i al unicaja hi juga un pavu que es diu com jo i no paren de dir el seu nom! El problema és el cognom! Saul Blanco! Estic al cantu un duru d'apagar la radio! Espavil Barça!!!

5. Que et penses que et criden o què? jajajajja Saul, blancooooo! jajajajajjajajaja Perquè no et canvies el nom i et diu Saul Blaugrana?

Qui neu? El Juanitu, el Blaugrana... jajajajja M'he fet gracia. No m'ho tingueu en compte.

6. m'agrada aquest humor banakona. i m'agrades tu també!

De fet el meu cognom real pot esdevenir molt blaugranístic properament...

7. Serà un partit molt emocionant... Lu seu seria finiquitar-ho avui i descansar... però si perdem podrem veure més partits... jejejejej Ja és prou avorrit sense futbol, només cal que ens treguin el bàsquet!

8. 59-57 al final del 3r quart. Toca patir penya! El millor és que se avui perdem tenir un coixinet de 2 partits!

9. No sabrieu d'algú que vengui cronòmetres a Màlaga?

10. 70-71 nostru a 2 minuts del final. Patata penya! Jo crec que guanyem de triple d'Abidal a l'últim segon de la pròrroga! jajajaja

11. 72-78! Grande Erazem! Sembla que no caldrà que jugui La Falç.

12. FINALISTES!

3-0 i a esperar rival!

Aquest 3-0 té altres lectures, poden ser els títol que guanyem naltrus i els que guanyi el Madrid! jajajajjaaj