Menu

diumenge, 26 d’octubre del 2014

El dia després


Bohn diumenge barcíssims!

Tarda dura ahir pel barcelonisme. Sabiem que podia passar de tot. Era un dels clàssics més imprevisibles dels últims anys i així va ser. 3-1. Remuntada merenguíssima i cap a casa amb una derrota 100% merescuda pels homes de Luchíssim.

El segon equip gran que ens trobem de cara i zascas. Perdem la identitat i el control del partit. Ens queda molt per millorar i les nostres debilitats salten a la palestra quan la penya que tenim davant no són Granadas ni Llevants...

El Barcíssim va fer una bona primera part. Bones sensacions del Gos. Ocasions clares i jugant de tu a tu al Madrid al seu camp. Fins aquí be. Penso que Luchíssim va fer una molt bona alineació de sortida. Tothom estava molt content amb l'11 del Barça tot i que, un cop acabat el partit, vam poder comprovar que la tàctica "vaques sagrades" no va funcionar com tots haviem esperat. I és que malauradament van saltar a la palestra 3 noms que van quedar retratats en errors molt clars.

El primer: Piquetes. Piquetes nanu, ja no ets el que eres i ja fa dies que waka waka i mogudes amb la poli i declaracions sobre política i waka waka... i al camp res. No dóna seguretat i el que és pitjor: fot cagades que la vibres. Ahir jo entenc que Luchíssim el posi. Ahir era el seu partit. Piquetes es creix al Bernabeu i tots pensavem que seria el dia del retrobament amb Piquetes... i pam: hola soc porter i paro els passes amb les mans. Boh!! I moltes cagades en defensa, fallos de posició, pèrdues de pilota en llocs perillosos.... Boh! Boh! Ho sento però crec que Bartratraca i mocador es mereix passar a primera opció i a vere si en Miopies entra ja d'una puta vegada i fotem una mica més de competència.

El segon: Andresito. Malgrat semblava que els últims partits tornava a agafar el to, ahir Andresito va estar gris, sense idees, i va regalar el 3r gol al Madrid amb una acció tant insòlita en ell, com lamentable. Andresito està fluix. Jo no el mataria. Te dret a estar fluix com Déu l'any passat. Però clar, si la merda que tenim com a recanvi és la puta xusta d'en Pomes!!! Pomes fora si us plau ja. Si la cosa segueix així, el fitxatge estrella del proper estiu serà Cometa Halilovich descarat.

El tercer i últim és Pedritissim, a qui podriem començar a dir-li Pedret. L'any passat ja va baixar el ritme però ahir, el Barça ha de tenir banqueta per dinamitar un partit i Pedret va sortir un cop més amb moltes ganes però amb molt poca eficàcia... igual que amb en Pomes, l'any que ve si torna Deulofeu, Pedrito ja pot anar fent maletes.

Dit això!!!! Penya seguim líders. L'equip segueix en construcció i hem de donar-li temps. No comencem a tirar calavera forta que ens coneixem i som capaços de tirar a terra el castell quan encara no estan ni els terços colocats. Pensem que el Gos, Déu i Corpetitíssim començaran a enxufar-se a partir d'ara. Pensem que és normal perdre al Bernabéu de tant en tant i més si és amb errors puntuals. Jo no crec que l'equip fes cagar ahir ni a Paris. Hem de millorar. I sobretot, calma amb Luchíssim que ahir ja vaig haver de sentir que si no te ous que si no en te ni puta idea i avui twits de Luis Enrique muerete... i merdes calavèriques de tribunerus...Boh! Fem que torni el Tata? No oi? Deixem a Luchíssim treballar i tinguem paciència que culer s'ha de saber ser quan es guanya i quan es perd!

Vamgos!!

8 comentaris:

  1. Entrada dura de fer, imagino perquè últimamente no en faig cap... Tens molta raó. Piquetes, llacet i cap a Manchester i que juguin Bartartraca i en Miopies.
    El tema és: a cal Madrid es pot perdre, però a la segona part ens van fotre un BANY. I això ja no.
    No estic tant d'acord amb el tema Andresito. Ahir Messi tampoc va estar fi... Vull dir que no és comparable el tema Andresito amb el tema Piquetes o Pedro...
    Què més... Sí, que torni el Tata! hahahhaha

    ResponElimina
  2. Avui és molt dur.
    Jo demà ja donaré més de sí...

    ResponElimina
  3. Per cert, comencem-nos a plantejar, amb el nivell al que està Piquetes, si es mereix un racó a can Barcissim...

    ResponElimina
  4. Mira, només diré 9 noms:

    Piquetes
    Mathieu
    Alves
    Pomes
    Pedret
    Vermaelen
    Rafinha
    Adriano
    Montoya

    O sigui.... què?!

    ResponElimina
  5. Perdo, m'he deixat un nom:






    DOUGLAS

    ResponElimina
  6. De tots els que he posat, n'hi ha 3 que me'ls crec si donen un pas endavant: Piquetes, Mathieu i Rafinha. La resta és caca i soroll. CACA I SOROOOOOLL!!!!!!

    Cagun la puta, aixo és renovacio? 7 CAQUES GEGANTS?!?!

    Parlo sol i estic molt calent...

    ResponElimina
  7. Estic d'acord, pintava a renovació. De fet dels fitxatges només hi ha Miopies i Esmalts. Jo a Titubes me'l crec. El problema és que tenim vaques sagrades a la defensa que ja no seran el que eren i no tenen substitut clar. Per Piquetes encara slavaríem alguna cosa amb Bartra, però qui supleix a Alves? La Toia? Au va...

    Però com a to general, estic d'acord amb el post. És un equip en construcció i és normal perdre a estadis com Paris i Madrid... Esperem a veure què, però està clar que els ànims estan baixos.

    ResponElimina
  8. Jo de la llista negra posaria entre parèntesi Esmalts, Miopies, Titubes i Voltor... si apliquem la política del crèdit (aquella per la qual Paraplexis no pot passar-se els 2 primer anys fent merda o Pedrito els 3 últims) aquests que he dit es mereixen un temps.

    El tema Alves, ara mateix és el millor que tenim. Fot, però és així. Si les coses segueixen així, se l'haurà de renovar un any més i tirar la Toia a la basura i a veure si Esmalts fa algo l'any que ve.

    Mireu, jo penso que a Luchissim li va be la lliçó des del punt de vista de les vaques sagrades. El tio diu: primer partit gordo: tiro de veterans. Resultat? Merda. Conseqüència? Piquetes, Planxes, Terrarssíssims, Andresitos i su puta madre a xupar més banqueta a partir d'ara. I ja no em toqueu la polla si foto a Gripaus sempre o a Jefessissim de migcentre defensiu... això si: Bartratraca ja.

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM