Menu

divendres, 17 d’octubre del 2014

El Madrid Real

El programa "Sense Ficció" que emet TV3 els dimecres a la nit, presentava ahir un documental basat en el llibre "El Madrid real. La llegenda negra de la glòria blanca" i del mateix autor.

El periodista Carles Torras fa un recorregut per una etapa de la història del club madrileny i analitza els factors que van convertir un club pràcticament desconegut en un club amb un palmarès d’èxits aclaparador. En el documental, Torras parla amb alguns dels testimonis que certifiquen alguns dels fets, no exempts de polèmica, que van escriure bona part de la “llegenda” del club. 

 El Madrid Real

El documental fa un repàs històric de les grans fites de la llegenda esportiva, simbòlica i política del Reial Madrid, de manera documentada, contrastada i neutral. El periodista Carles Torras aporta elements de valor propis dels criteris periodístics per proveir l’espectador de totes les eines necessàries per formar-se ell mateix una idea de com i per què van esdevenir els fets que han marcat la història del Madrid i, de retruc, del FC Barcelona.

3 comentaris:

  1. Algunes reaccions des de la banda merengue...

    http://www.ara.cat/esports/futbol/Madrid-TV3-Carles-Torras-documental_0_1231676915.html

    http://www.ara.cat/esports/futbol/Carles-Torras-Madrid-TV3-Porto_0_1231676916.html

    http://www.ara.cat/media/chiringuito-Jugones-del-Madrid-documental_0_1231077103.html

    ResponElimina
  2. Mes comentaris:

    http://deportes.atresmedia.com/el-chiringuito-de-jugones/jose-damian-documental-sido-vendehumos-peligroso_2014101700007.html

    http://deportes.atresmedia.com/el-chiringuito-de-jugones/tomas-roncero-%E2%80%9Ctorras-dijo-zoco-que-verguenza-que-han-hecho-contigo%E2%80%9D_2014101700010.html

    ResponElimina
  3. He vist el documental avui i aquesta és la meva opinió:

    1. Està bé refrescar la memòria però el reporatge no diu res de nou.
    2. Òbviament és molt oportunista degut al moment que viu Catalunya.
    3. Crec que hi ha una notable falta d'objectivitat cosa que (tot i estar a la banda culé) desprestigia bastant el reportantge.
    4. Em fa la sensació que seguim concentrant-nos massa en el Madrid i en remenar la merda del passat en comptes de concentrar-nos en el que està passant ara.
    5. El futbol és un teatrillu on ningú se salva de pufus en els despatxos. Crec que desde l'òptica culer no es poden criticar coses (com favoritismes arbitrals) quan nosaltres no crec que tinguem la consciència 100% tranquila com la majoria dels grans.

    Dit això:

    6. El Merdid és un club lamentable, penós, caspós i la cosa més aquerosa que et puguis tirar a la cara com a club. Nosaltres som i serem millors. Tenim el futbol i l'aspactacla. Deixem de mirar-los i seguim fet-los callar la boca a base de títols

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM