Menu

dimecres, 1 d’octubre del 2014

Les Notes del partit d'ahir


TRUNYADA: Alves / Pedro / Rakitic 
QUE ESPAVILIN: Iniesta / Ter Stegen / Alba / Busquets 
SORT D'ELLS: Masche / Mathieu / Messi / Neymar

En general, toc d'atencio important a Luis Enrique: primer partit gran, primera derrota. I el que és dur, és fer 2 gols a camp contrari i perdre...

 La defensa d'ahir nefasta en bandes i Mathieu i Mascherano desbordats a cobrir forats. El mig del camp imprecis total. Rakitic ni una de bona i Iniesta i Busquets estàn un punt o dos per sota del que eren l'any passat, que ja estaven baixos. Davant, Pedro o espavila o carrer i cartrons... Sort de Messi i Neymar.

Resum ràpid: derrota dolorosa pero possiblement necessària per evidenciar carencies i bona pel fet que es produeixi a aquestes alçades de temporada, amb temps per treballar errors i subsanar problemes.

2 comentaris:

  1. Vaig a fer un parell de comentaris sobre els partits d'ahir...

    Sobre les notes: ahir posaria un que espavili al Titubes, el senyor Cavani els hi va guanyar totes... Tant malament entrena Bartrartraca i mocador?

    Sobre el partit: no pot ser que ens facin dos gols a pilota parada. Et poden pillar a la primera perquè estàs fred i pots tenir un error de cobertura, però 2 vegades? Aquí tenim un problema. No només les nostres pilotes parades no serveixen de res, sinó que les pilotes parades del rival són ocasió de gol segura...

    L'única nota positiva és la reacció després de dos dels tres gols, marcant just després, però jo em pregunto, si quan ens fan un gol ens enxufem tant ràpid com per marcar perquè no seguim amb aquesta intensitat? Positiu també que vam còrrer fins al final... Encara que no entrés, vam crear ocasions i ho vam provar...

    Conclusió de tot plegat: falta molta feina per fer. Ni ahir tot estava solucionat ni avui tot està per fer. Esperem que serveixi per espavilar.

    ResponElimina
  2. Em sembla un resum etselent.

    No vaig poder veure el partit però el vaig seguir per la ràdio i crec que ens vam merèixer un empat. El tema de la reacció és un factor intrínsec al Barça. A part de la pallissa del Bayern fa 2 anys, el Barça mai es deixa fer 2 gols de diferència. Puteja però al mateix temps mola. No som extraterrestres però si ens toques la fibra pilles.

    Etselent conclusió: Ni ahir tot estava solucionat ni avui tot està per fer. Esperem que serveixi per espavilar.

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM