Menu

dilluns, 27 d’octubre del 2014

Merda pel blackout anglès

Com a culer desplaçat a UK des de fa ja uns anys, m'he hagut d'adaptar a veure els partits generalment en un lloc amb moqueta, pintes i tius tajas que ens rodejen però ens miren amb un punt d'admiració (perquè saben l'espectacle al que estem acostumats). Viure el Barça al pub és una gran experiència, sobretot si tens la sort (com és el nostre cas) de que els propietaris del pub són del Barça a saco i t'envien un SMS abans dels partits per què no t'oblidis de l'hora.

El fet de jugar una hora abans no és un handicap. De fet és millor si mirem els horaris intempestius en els que juguen moltes vegades. Ara bé, hi ha una cosa que fot cagar molt i que ja ens ha donat pel sac moltes vegades. L'anomenat Football Blackout. En aquest article de la wikipedia s'explica amb detall però bàsicament, hi ha una llei a UK que prohibeix posar cap partit de futbol per TV entre les 2:45p, i 5:15pm per afavorir l'assisència als estadis de futbol (sabem que la majoria de partits de la Premiere es juguen a aquesta hora).

Durant els últims 4 anys és un tema que no havia sortit gaire a la palestra perquè la LFP no s'haviat tornat tant boja com aquest any amb els horaris, però útimament, cada partit que juga el Barça a les 6pm, hora catalana, ens perdem els primers 15 minuts com uns gilipolles!

Dissabte, el pub rebentat, la gent desinformada perquè no haviem llegit articles com aquest i la penya amb els mòbils escoltant el Puyal i el Pou i cantant gol com uns primaveres mentre a la tele (per sort) parlava el nostre estimat Ros d'Or que esperava connectar amb el Bernabéu a les 5:15pm...

Aqui podeu veure una imatge del moment lamentable.

Merda pel blackout. (Tot i que tontos del tot no són; peten els camps que dóna gust) però merda.

6 comentaris:

  1. I si des de Paris et posen el partit per sky, et perds també els 15 primers minuts com un primaveres uk. Merda ben grossa que jo generalitzo a les teles i als horaris!!!!

    ResponElimina
  2. Sento ser el primaveres irlandès, però jo he trobat al bar on posen el Plus Liga quan passen coses d'aquestes. Ara bé, no sé si es millor perdre's els primers 15 minuts que veure'ls amb el desgraciat del Carlos Martinez...
    El tema és el de sempre, les teles són el problema dels horaris i tal, però la pasta que deixen les teles a Barça i Madrid comparat amb els altres equips és indecent. Llavors, penses, doncs si paguen el que paguen, què volem? Jo firmo repartir els drets millor entre tots i tenir millors horaris, però ho voldrà el Barça?

    ResponElimina
  3. Jo també. Tirem totes les teles per la finestra va! Un, dos tres, ya!!!

    ResponElimina
  4. A tomar por culo las teles, los ingleses y los madridistas....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajajajaj... la imatge de perill del teu avatar va que ni pintada!!!!

      Elimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM