Menu

divendres, 20 de març del 2015

#confiançamàxima #elsrebentem #BarçaMadrid

Barcissims i estimats seguidors del blog i del Barça: hem passat el primer tràmit en aquesta setmana clau pels barcelonistes; un cop eliminat el City i plantant-nos a quarts de la Champions per 8è any consecutiu (oju al datu!), ara toca una mica de Madrid.

Aquell partit que a mesura que es va apropant se't fa un nus a l'estòmac, la gola se t'encongeix i et plantes a 5 minuts abans que comenci amb els ulls clavats a la pantalla ansiós que arribi el moment que l'arbitre piti el començament; i ni així se't passa aquell tremolor que et recorre el cos, esperant que el Barça fagi un d'aquells partits memorables per enfonsar l'etern rival i deixar-lo estès a la lona.

A més, aquest partit arriba en una situació que sembla idònea pel Barça: joc brutal, a 8ens de Champions per la porta gran, liders a la lliga remontant la distància amb els merengues, blancs en "crisi" i un Messi estelar. Però no ens en fiem. El Madrid és el Madrid i sempre fa respecte (si no, mireu l'enquesta de la dreta).

De totes maneres, la confiança en aquest equip és màxima; des de començament de temporada ha anat creixent, aprenent a què volia jugar i com ho havia de fer (els diferents anàlisis de barcissim ho demostren). Així que posem-nos la samarreta, agafem la bufanda i a rebentar els merengues.

#confiançamàxima




8 comentaris:

  1. Mare de Messi Juanitu, quin aspactacla! Quin dospuntzerisme! Mode anaconda ON!

    ResponElimina
  2. Boh, quina excitació veure els desgraciats utilitzant la violència... Ara, aquests vídeos són de fa temps. Recordem que últimament ens tenen la mida presa... Poc a poc...

    ResponElimina
  3. Pro aspactacla lamentable

    ResponElimina
  4. Aquest video molaria molt que els hi poses Luchissim als jugadors en plan: mireu amb quina calanya us aneu a enforntar avui!!! VA!!! A CORRER!!!!! El que passa es que en casos com el gussacu podria ser antiproduent i que li arrenqui el cap a l'arbitre abans de comenCar el partit..... VAMGOS!!! B'E KURNISSIM AQUI ESCALFANT L'AMBIENT!!!!!!!

    ResponElimina
  5. M'agrada molt que s'hagi utilitzat l'etiqueta "Barça"

    vamossssssss Barçaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ResponElimina
  6. Va culllons vaaaaaaaaa!!!! Quan falta? Estic nerviós....

    ResponElimina
  7. Gran vídeo!! Ara si que estic al punt!! A petar-looooos!!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM