Menu

dilluns, 16 de març del 2015

L'1x1 de BarcissiSIUUU!!! [14/03/15 Eibar - Barcíssim]

Cuc-cuc Barcíssims!

Cap de setmana plàcid amb tres puntets més per seguir líders i encarar una setmana d’espectacle amb Manchester City dimecres i Madrid diumenge!

Tira la melodia Cristi que me estoy haciendo el 1x1 encima!



Titulars!

> Bravo: -rridíssim. El bo d’en Hesp 2.0 podria haver anat a fer un riu a mig partit i ningú l’hauria trobat a faltar.

> Montoya: Gafe. Un partit que juga i li trenquen l’arco cigomático. Gran Lucho enviant un missatge de suport perquè tot quedi en un nyanyo!

> Piqué: Busíssim dixit.

> Bartra: -ca i mocador. Oportunitat ben aprofitada!

> Adriano: Vetrà. Sense ser tan gran (30 anys) fa la sensació que ha acceptat  definitivament el seu rol de suplent. Tot i que compleix de forma correcta quan juga, està lluny de forçar la competència ferotge que busca Luis Enrique.

> Rafinha: Rodat. La millor notícia és que ja no ens estranya veure’l de titular. Sense fer un partit espectacular va agafar minuts importants per seguir-se consolidant al 1r equip. Piano-piano que és el seu primer any!

> Sergi Roberto: Malaguanyat. No sé si és jugador pel Barça, però partits com els de dissabte demostren que se'ns ha florit a la grada un futbolista que té molt més futbol del que li hem vist. Que bé li hauria anat una cessió de dos anyets...

> Rakitic: Soldat. El jugador més obedient de la plantilla, sempre està “a la orden” per jugar on li demani el Comandant Luís Enrique

> Messi: Getàfic. Un article de Busi val més que mil paraules.

> Luis Suárez & Neymar: Palmeros. Davant del show de Messi no poden fer més que aplaudir.

Suplents:

> Xavi: Llegenda. 750 partits amb el Barça! 750!!! Per molta pasta que cobri, jo el vull al meu equip un any més!

> Pedro: Testimonial

L’entrenador:

En un partit més perillós del que semblava, Luis Enrique ha sabut transmetre la importància dels tres punts als seus jugadors, donar descans als apercebuts de sanció i encarar la setmana més important de la temporada (de moment) amb molt bones sensacions.

Vamgos!

3 comentaris:

  1. hahahah m'agrada mooolt el concepte de Palmeros! Esperem que en els partits d'aquesta setmana facin més que disfrutar de l'espectacle.

    ResponElimina
  2. béeeeeeeeé!!!
    També m'agrada molt els missatges personalitzats de Luchíssim eh!!!

    BRAVO! (-rridíssim)

    ResponElimina
  3. Bon 1x1uíssim! Molt d'acord amb tot MENYS amb un punt:

    Sergi Roberto: Malaguanyat: No sé si és jugador pel Barça, però partits com els de dissabte demostren que se'ns ha florit a la grada un futbolista que té molt més futbol del que li hem vist. Que bé li hauria anat una cessió de dos anyets... COMORRR?? Que se'ns ha florit a la grada? Se'ns ha florit a la gespa amb les múltiples oportunitats que ha tingut (oju) en 4 anys q fa que va debutar!! Boh! Pomes podridíssimes!!! Té a saco de futbol pel Barça B, això sí.

    Pel que fa la resta, excels i powerpoints

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM