Menu

dijous, 19 de març del 2015

Consideracions post-adrenalíniques

Quin partit ahir nois, quin partit.

No va ser només un partit entretingut, sino molt mes que això. Va ser el partit en que per fi ens creiem en sèrio que podem guanyar la Champions. No només això, sino que a mes no hi ha gaires equips que semblin capaços de guanyar aquest barça inclassificable.

El partit d'ahir va donar per fer moltes reflexions. Aquí exposo unes quantes, a veure quèen penseu:

Messi

 

Lo d'ahir de Messi no va ser normal. A veure, mai ho és, però ahir vaig pensar que feia molt que no veia a Messi tan sobrat, fent cucucs a la penya com si res: Fernando, Fernandinho, Milner... Va ser un ASPACTACLA d'aquells que deixen marca. Si se li haguès tornat el cabell ros de cop no m'hauria sorprès el mes minim.

 

No se a on he llegit que l'actuació de Messi d'ahir deixa una mica en evidència Neymar: els canyos que tira Neymar són decoratius, innocuus, mentre que els de Messi són rellevants i ajuden a l'equip, creant situacions d'aventatge. Això l'engrandeix encara mes. De fet, la premsa avui flipava molt. Però molt. I què dir de'n Pep:





Estil

 

S'està tornant molt clar de quèva aquest Barça: s'ha acabat donar-li la pilota a Xavi i Iniesta per a què controlin des de la possessió. Ara anem a òsties. A veure qui corre mes, qui xuta mes, que sua mes. Hi ha dues raons per les que ens ho podem permetre:

  • La defensa està funcionant. L'any passat la defensa es feia caca quan el Levante sortia al contraatc. Ara ataca el Man City en tromba i estem amb la calma fent la Kronenburg, així del pal tranquis. Qui ens hauria de dir que Piqués'estaria sortint així? Qui s'hauria imaginat que Jordi Alba correria encara mes? I qe ens hauria dit que fumar no és tan dolent? I si no mireu a Mathieu. Amb Bartra també de nota alta, i la closca humana fent una feina mes que raonable, estem d'enhorabona.

  • El mig del camp s'està comportant: Rakitic, Busquets i Masche ens estant aguantant la paradeta amb molt efficiència, amb no poca ajuda d'un molt assenyat Rafinha. Vale que a vegades es troba a faltar una mica mes de pausa, una mica de Xavi, però penya,  això és molt mes divertit!

I tot i els corre-calles que es munta el barça aquesta temporada, cada vegada som mes favorits a les cases d'apostes a guanyar-ho tot. I é que amb Messi desatat tot és possible. Esperem que no ens caigui el tingladu...

 

La Diagonal de Déu

 

Així es diu el passe que s'ha tornat marca de la casa aquesta temporada: aquest passe sublim de Messi de 20 metres des de la banda dreta fins la part esquerra de l'area, per a que qualsevol que arribi faci molta pupa a l'equip contrari: Alba, Neymar, Suarez... Ahir el vam veure moltes vegades, i un va acabar en gol. Aquest passe éun mes que vàlid hereu d'aquell passe de Xavi darrera de la defensa pel Alves, que després feia el passe de la mort. Ai closca humana!! Quién te ha visto...  

 

Mathieu, penya, Mathieu

 

Aquest és un comentari molt personal, fart com estic de sentir que Bartra és millor que el fumetes. Doncs què voleu que us digui, no ho veig clar. Ahir Mathieu va fer un molt bon partit, igual que Bartra aquest any. A mi em molen els dos: Bartra és mes Piquétes, i a vegades es flipa massa pujant, mentre que Mathieu és mes contundent. Mathieu em va semblar l'elecció correcta contra un equip de múscul com el City. Merci Jérémy!

 

Però atenció

 

No podia faltar una petita calaverada i un toc d'atenció. Hi ha un parell de coses que hem de vigilar:

  •  Aquest estil de joc peta molt. La segona part vam veure un Messi que caminava. Ho trobo molt normal, perquès'estava regulant pel clásico, però atenció que si seguim aixíarribarem al maig tirants pel terra. Nomes correrà el Jefesito.

  •  Lucho va agafar vacances ahir. Devia flipar tant amb el joc que es va oblidar de QUE ESTAVA CURRANT!! Has de fer canvis empanaaat!


Punt final

 

Prou per avui. La veritat éque la temporada 14/15 ens està donant molt per discutir i comentar. I penseu que encara queda el millor!

7 comentaris:

  1. Boh! Que bones que estan...

    ResponElimina
  2. Sí senyor, un anàlisi d'allò més complert.

    Lionel és un tema indescriptible. Jo passo ja. Eh. Passo.

    Tema estil. Com he dit més d'un cop, Luis Enrique ha sigut capaç de fer-nos tragar d'una puta vegada la pedra de Guardiola i canviar sense complexes el joc del Barça. I fer-ho bé. Portem 17 victories en 18 partits. I el concepte ametralladora és molt més divertit. Recordo un altre cop els partits de 3-0 al minut 20 i a tocar-la... Boh! Ara si que mola!! Això és football!!!

    M'agrada molt la diagonal de Déu. La pregunta és: Messi la passa de l'Eixample dret a l'esquerra o a l'inrevés? Pensem-hi

    Titubes no es pot negar q ahir va fer un molt bon partit pro en general em segueix semblant un fitxatge massa car pel rendiment. No sabrem mai què hagués fet Bartra. Es mereix partits grans tb Bartra.

    Boníssim els links! I les ties en boles que no venen a cuentu boníssim més!

    T'has deixat de comentar un element clau ahir... MARCANDRONA QUÈ!?!? Eh? Que Enke? El dribling q li fot a Agüero?? Eh?!? I el paradon despres?!? I el tio encarant-se amb el públic que??? Boh! Com mola Ter Stegen!!!!

    ResponElimina
  3. L'anàlisis està clavat! Estic pràcticament dacord amb tot i estic molt excitat, MOLT EXCITAT amb MESSI!!!

    Però com ve dius Valentí, hi ha un tema que em preocupa: Sí, és molt divertit jugar al correcalles i al pilla-pilla; i em sembla que Luchíssim ha fet una transformació del Barça necessaria per desencallar aquells partits en que se'ns tancàvem i no podiem aprofitar la possessió, però em fa por que no ho extremem massa.

    M'explicaré: dimecres, a la segona part, quan el partit està trencat per totes bandes, amb un Rakitic ja treient el fetge, Lucho no es planteja treure Xavi i donar-li pausa al match, quan era precisament el que feia falta, madurar el partit i moure la pilota; el Barça prefereix continuar fotent osties al contrari i guanyar per punts i no per KO. Això està molt bé, però no crec que sigui d'equip inteligent. Si el City fot el penal (hagués pogut ser tranquilament) haguéssim tingut un final de partit d'infart i de loteria, totalment merescut per no saber tancar el partit.

    Si jugues a osties, remata al contrari al màxim; si els teus cops de puny aquell dia no fan mal, doncs sigues inteligent i patada a la cama! treus Xavi i remenes el partit... Vull dir que no ens oblidem que també sabem jugar a lo que jugàvem abans i que quan fa falta, huariem de fer-ho.

    Però clar, amb un Messi així qui no jugaria a rebentar porteries...?

    ResponElimina
  4. Hey Joan que l'article es del Busi! Clar, veient com se'm fica a roda a la porrissima entenc que pensis que som la mateixa persona... ;-P

    ResponElimina
  5. Boh! Quina entrada! Lo de Messi no té nom... si juga sempre així ni el més calaverístic pot negar que guanyarem el triplet sobrats...

    Sobre l'estil... Estic d'acord amb el president (que titu ja et podries aprendre els noms dels teus súbdits...), està bé que juguem al que vol Luis Enrique, però el correcalles de la segona part de dimecres no és bo i calia treure a Xavi. Claríssim. Hem de jugar amb cap...

    Titubes no m'agrada. Vull dir, no és una merda com molts fitxatges, és resultón, però segueixo pensant que pagar 24 millons per un tio de trenta anys i paquet al dia és d'inútils. O donem oportunitat a Bartra perquè creixi o d'aquí dos anys tornarem a anar locos al mercat a trobar un central de garanties.

    Referent a la part calaverística de l'entrada: sí, juguem bé i guanyem, però alerta... Jo no ho veig clar del tot encara, veurem diumenge...

    ResponElimina
  6. Jajajajajajajaj Perdona Bussísssim!!!! Es que hi ha tanta calitat a barcissim que la confonc...

    ResponElimina
  7. Joan, si hi foto de pibones l'entrada és meva... fàcil! Per cert, Mr Valen, vull deixar clar que quan faig la porra no miro mai què heu posat. Si coincidim deu ser per temes astrològics. I de fet crec que pel clàsico tornem a estat d'acord...

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM