Menu

dissabte, 6 de març del 2010

Estrena del dia!



Barcissim.com presenta un nou èxit, THE VOTSBUSTERS! Vam sortir a Gol diario, on es deia que els blogs jugarien un paper important de cara a les properes eleccions, però des de barcissim.com tenim molt clar que abans és el Barça que qualsevol candidat. Els socis tenen el dret i el deure de decidir qui serà el nou president i entri qui entri barcissim.com seguirà donant força al Barça!

Per això, des d'aquí desitgem unes eleccions transparents i democràtiques en les quals es presenti tothom que vulgui i que guanyi qui cregui la majoria!

Què vol dir això? Que encara que s'ho pensin els de Gol diario, baricissim.com ha estat i serà neutral en els processos electorals ja que el seu màxim objectiu és defensar al club i els seus interessos.

PD: Ara, està clar que tothom té un preu... jajajajajajajaj

2 comentaris:

  1. banakísssssim!!!
    PUC DIR QUE EM SEMBLA APOSTOFLANTMENT ETSELENT!?!?!
    jajajajaja boníssim votsbusters!!!

    nanu amb entrades d'aquest nivell com vols que torni

    son les 20:07 i el partit encara no comença!! lio amb les samarretes!!! quin desastre penya, fotem molta jerna en aquet país! etselent! etselent!

    ResponElimina
  2. Penya, ja no som líders. Però no passa res, guanyarem la Lliga i guanyarem la Champions! Messi és un espectacle i juguem millor amb 10 que amb 11... A mé, penseu que una flor no fa estiu i diumenge li fotrem un sac al València. I a tot això, cal tenir en compte que entre setmana el Madrid guanya 2-1 al Lyon però es queda fora d'Europa, again.

    Està tot controlat.

    QUE NO CUNDA EL PÁNICOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM