Menu

diumenge, 14 de març del 2010

Última oportunitat!


Última oportunitat per Titirríssim! Ara fa un any, el hat-trick contra el València va marcar un punt d'inflexió en el rendiment de Titirríssim Barnús! Avui és l'última oportunitat que té per demostrar que encara podem comptar amb ell i que pot aportar alguna cosa aquí.

En cas que avui no resuciti proposo que se li modifiqui el contracte i passi de jugador a utiller.

12 comentaris:

  1. M'agrada! i fos pe mi, ja faria temps que estaria pintant les linies blanques del camp, però pq no sigui dit, avi li dunem la seva última oportunitat (i ja van unes 10 últimes upurtunitats), però la d'avui és la definitiva. Titirrisssim, o t'enxufes d'aki a final de temporada, o et faras un fart e fer massatges a l'acabar e partit...

    VAAMOSSSSSS BARÇA!!!!!

    Comentari amb el cor: Avui el Madrid la palma de... "pulmonia"

    ResponElimina
  2. Per cert Banachona, et queden tremendus els muntatges!

    ResponElimina
  3. tothom passa per males èpoques...ell ja ha aconseguit tot el q volia amb el fútbol... quan algú ja te el que vol es retira del joc, i ell es el q ha fet...ja no crec q resuciti...però tampoc sigueu tan cruels amb ell pobre!!!ja te una edat...no es com el Pedro, Bojan, Piqué...que estan a la flor de la vida...quan estiguin com Henry tb estaràn així...i tb els fareu aquests montatges??jejeje.

    ResponElimina
  4. Sonia, estic d'acord, però si es desmotiva perquè ja ho té tot vols dir que és just que sigui dels millors pagats? No és qüestió de ser cruels o no, aquí o rendeixes o no vals... mira a Ronnie... no es va ser cruel amb ell? I sobre els de casa és més díficil fer sang però en el cas que no rendeixin també s'enduràn trunyades... Això és el Barça, no podem esperar que un jugador li doni la gana de jugar bé... I aquest any ja ho estem fent massa amb Tití i, ara, Ibra...

    Conclusió, esperem que tots es recuperin i tornem a fer l'espectacle del'any passat!

    ResponElimina
  5. Bueno suposo q això sempre passarà...tots arriben a un dia que ja no són el que eren, ja no rendeixen el q toca...respecte el q dius si es just q sigui un dels millors pagats pues suposo q això va en funció del q ha fet fins ara no?se l'ha considerat sempre un bon futbolista.jo el tema "sou de jugadors" no el controlo gaire, jejeje. penso q tots cobren molt per correr darrera una pilota, però bueno.
    Avui jugarà Henry?

    ResponElimina
  6. a veure penya! Titirrissim avui fara cagar com sempre. Però aixo es bo. L'acabem d'enterrar. Paquetet a L.A. i fitxem higuain. Q es veu q no el volen. Avui recital del linyolíssim! VAMOS BARÇAAA!

    ResponElimina
  7. Saulíssim, veig que ho has fet abans del partit, però crec que hem enterrat a Bojan jajajajaj El canvi ens ha donat profunditat i, encara que sembli extrany, profunditat. Per tant, crec que Tití s'agafa a una branca en el precipici mentre Bojan segueix en caiguda lliure...

    ResponElimina
  8. Grandioso Messi!! 3-0 despues de una mala primera parte.
    Sin ningun tipo de duda, mierda sequisima para el puto "noi de Linyola"... LAMENTABLE lo de este chaval!!
    Bien Milito y Busquets, Alves y Pique partidazo! Victor como siempre providencial! ya sabeis, lo habeis visto todos!
    visca el barcissim!

    ResponElimina
  9. Buen partido de titirrissim, se ha ganado la salvación momentánea, de messi y especialmente de Victor. Si no es por la mano q saca en la 1ª parte y el 1 contra 1 de la segunda el partido se hubiera complicado y mucho!

    Victorrrrr!!

    ResponElimina
  10. Me quedo con el pase de Henry en eltercer gol...simplemente increible...

    Titi vale.

    Nos va a dar una champions... sino al tiempo. Per cert no us preosupeo pel Madrid que perd la setmana que ve a casa contra lsporting...

    La teoria del sufix encara esta en vigor...

    ResponElimina
  11. 00:12 de la matinada de dilluns, la teoria del sufix al tu diràs de Joan Maria Pou! Increible la força que tenim penya!

    ResponElimina
  12. En serio? Passeu el link!!!!!!!!!!!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM