Menu

dimarts, 16 de març del 2010

No hace falta GOL!

Ayer por la mañana cayó casualmente en mis manos un ejemplar del diario deportivo gratuito GOL. La verdad es que no me gusta nada haber aparecido, como parte de Barcissim que soy, en este diario partidista y manipulador.
Se puede ser pro o anti Laporta, pero lo de este diario y concretamente el tal D.V que firma el artículo no tiene nombre. En resumidas cuentas y antes de aportar extractos del artículo vienen a decir que Laporta, Txiki y Cruyff son unos inutiles y de no haber sido por Sandro Rosell el Barça tal y como lo conocemos no hubiese existido nunca. Puede que haya algo de cierto en todo esto y por supuesto la gran mayoría aprecia a Sandro por los grandes fichajes que realizo y seguro que si sale elegido en las próximas elecciones realizará grandes fichajes, esto no lo duda nadie. Pero no me creo que todo lo que se ha conseguido en el Barcelona, con Joan Laporta al timón hayan sido fruto de casualidades, suerte o muchisima suerte. Ahí van algunas de las perlitas de este artículo:
"[...] De entrada, si és per Laporta/Cruyff/Begiristain el primer fixatge hagués estat Beckham i no Ronaldinho. I els següents jugadors signats Albelda, Aimar, Ayala i repescat el que aleshores era espanyolista, Roger. [...] probablement sense Valdés, Puyol i Xavi Hernández, que no els acabaven de convéncer"
"[...] aconsellat per Cruyff, va voler fitxar Beckham, una utopia. Ja sabia que la seva contractació era impossible perquè ja estava compromés amb Florentino Pérez,[...] però va insistir i a través dels contactes internacionals de Rosell, va conseguir que la web del club anglés publiqués que existia un acord entre el club i la candidatura encapçalada per Laporta"
" Sandro Rosell no era partidari de vendre electoralment un impossible (Beckham) i després estava estava convençut que el que el club necessitava era un futbolista il·lusionant: Ronaldinho. [...] al final Sandro es va sortir amb la seva. Desmuntar el pla de la 'Triple A' -Albelda, Ayala, Aimar- dissenyat per Cruyff/Beguiristain i es va conseguir el concurs de Marquez davant l'enuig controlat d'aquells (Laporta/Cruyff/Txiki) i la satisfacció de Rosell"
"Al final, a poc a poc es va anar desmuntant el pla Laporta/Cruyff/Begiristain per impossar el pla de Sandro Rosell, el qual no els va entusiasmar"
"Per cert, quan Sandro va contractar Ronaldinho i Márquez, el seu proposit era incorporar també Deco [...] i el jovenissim Cristiano Ronaldo, amb qui fins i tot va estar negociant"
"No oblidem, com hem apuntat, que tot aquest grup (Laporta/Cruyff/Begiristain/Soriano/Sala i Martín) mai va confiar en la pedrera representada per Valdés, Puyol i Xavi. I m'atreviria a dir que tampoc en Messi. [...] una alineacio inesperada de Rijkaard contra la Juventus va significar la revolucio del futbol de Messi.[...] Begiristain, dies abans havia dit que l'anaven a cedir, perquè en realitat no creien en ell.[...] Si a això afegim que Josep Colomer, cap del futbol base barcelonista en l'época de Laporta i home de Sandro Rosell parlava, i no parava, de les excel·lencies de l'argentí i el promocionava dins de la pedrera, eren factors per a que els Laporta, Begiristain i cia no tinguessin simpatia pel jovenissim jugador argenti."
"És evident que Laporta i Begiristain han participat en fitxatges, però en fitxatges gairebé tots fallits. Atribuir al president la contractació de Samuel Eto'o es falsejar la realitat. [...] Al primer que se li va ocorrer el nom va ser al tecnic barcelonista Pepe Costa que un dia, viatjant amb Sandro Rosell, li va treure el nom el nom a la llum. [...] Rosell li va donar el vist-i-plau a l'operacio."

El articulo no tiene desperdicio. Me parece lamentable que se utilice de esta forma la información para desprestigiar a otros candidatos de las elecciones de la era Laporta para que se imponga Sandro Rosell, que yo creo que se impondria sin necesidad de llegar a estas necedades.
No hace falta GOL!!!

7 comentaris:

  1. Primero perdon por el rollazo que os he soltado!!!
    Aqui van unos links para que podais leer el desproposito entero:

    http://www.diariogol.es/?mod=noticias&tipo=1&id=8508

    ResponElimina
  2. Jaumet! Crec que tens tota la raó del món! Perquè després ens posin a la llista de blogs que prenen partit per algun candidat...

    Déu n'hi do amb el "pamfleto" que fan...

    Jaumet, suposo que et ve de família, però gran anàlisi!

    ResponElimina
  3. Jaumet, completament dacord!
    Per altra banda, crec que és un error si centrem les eleccions del Barça en: qui va fer el fitxatge, qui s'apunta el "tantu", qui va dir això, qui va fer allò... en comptes de...
    ... què vull per el Barça, què toca ara, què cal seguir fernt, per qui cal apostar, qui/que és el Barça...

    Cal jugar net i deixar que tothom ensenyi les cartes, sense donar cartes bones/amagades "d'antemano"

    Senyors! necessitem bons cupriers...
    ...i està clar que el diàri GOL (Sandrusco) s'amaga asos a la màniga!

    ResponElimina
  4. Atenció! Sevill a punt de caure ja que perd 1-2 a casa contra el CSKA!!

    I... l'Inter guanya a Stamford Bridge!!!!!!! GOL D'ETO'O!!!! Aspactacle!!!!!

    ResponElimina
  5. I Pep Guardiola Català de l'Any!!!!!!

    ResponElimina
  6. Supongo que lo de que no hace falta gol es una metafora para el partido de hoy... que si no hay goles pasamos a cuartos no?

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM