Menu

divendres, 28 de maig del 2010

Un gran home!

Yayardes, l'home que sona com una de les principals baixes d'aquest estiu. I a mi això em toca la fava, perquè Yayardes és un tros de jugador! A part de ser una bèstia i tenir una qualitat brutal, ha fet molt pel Barça. Encara cal recordar que mentre Ronaldinho s'amagava al gimnàs, Yayardes es va posar l'equip a l'hèrnia i ens va salvar l'any?

Per tot això i molt més, Yayardas no marxis! Aquí se t'ha estimat, se t'estima i se t'estimarà!

7 comentaris:

  1. Sin ninguna duda Yayardas no debe irse. Para mi es muuuucho mejor que Sergio Busquets (y Busquets me parece muy bueno), ya que Yaya es simplemente el mejor mediocentro que hay en el mundo. Me parece muy injusto que no sea el mediocentro titular del Barça.
    Esta muy bien jugar con el mayor numero de jugadores de la cantera posible, pero siempre que eso no afecte al rendimiento del equipo y, para mi, que no juegue Yaya se nota.
    Es un jugador completisimo y sacrificado, que es justo lo que se le pide al que ocupa esa posicion.

    Y como que Mourinho no es tonto, ya intenta ficharlo para el nuevo Madrid!! Guardiola, no te pases de listo y empieza a darle a Toure el rol de indiscutible que merece!!

    Ademas, es mi Avatar!

    ResponElimina
  2. 100x100 busquets......es mol bo pero el gilipollas de represntant que te,que tot l'any parla,influeix al equip que no sabei na d na,sense conya yaya un crack ,pero aixis es el futbol,uns arriben i uns altres marxen,que marxi al madrid noooooo

    ResponElimina
  3. barcissim.ferre28/5/10 19:03

    bueno MOU ja esta fitxat comense l'espectacle senyors...teatre teatrei mes teatre,penso que sera una temporada que tenim que riure una mica

    ResponElimina
  4. Creo que Guardiola se equivoca. Para mi es como si en los partidos importantes (como el del Inter) pusiese a Milito en vez de a Pique! Los dos son buenos pero Pique es el mejor en su puesto,asi que debe jugar... Toure es el mejor, debe jugar.
    El representante es un capullo, estamo de acuerdo.

    ResponElimina
  5. Yo, cuando sea presidente del gobierno, prohibiré, entre otros muchos colectivos que más que (L)aportar a la sociedad ayudan a hundirla, a los representantes. Si una persona no es capaz de representarse a sí misma y defender sus intereses no merece ser denomidnada persona, y pasará automáticamente a ser considerada mascota, y podrá adoptarlo cualquiera, en lugar del perro.

    Votadme!!!

    ResponElimina
  6. Por cierto, algo de demagogia estadística, que tanto me gusta:

    CUANDO TOURE NO SE DISCUTIA, BARÇA 6 TITULOS; CUANDO SE HA EMPEZADO A DISCUTIR (SOLO POR PARTE DE GUARDIOLA), BARÇA 1 TITULO.

    No hay color, o mejor dicho, el color dle mediocentro es, desde la irrupción de Makelele, negro.

    YO ESTOY CON YAYARDES!!!

    ResponElimina
  7. Jo estic a tope amb Yayardes, vale que Busquets serà molt bo, però és jove i té marge de millora, Yayardes té 27 tacus i està en el millor moment de la seva carrera, per tant crec que hauria de ser un fix a l'onze del Barça! A part que em sembla que la temporada és prou llarga com perquè Busquets també pugui jugar molt, ja sigui com a substitut de Touré o com a interior, que tampoc ho fa malament.

    Pel que fa al tema dels representants, Felissuca tens el meu vot. Ja vam tenir l'estiu passat el culebrón de Víctor per culpa del subnormal del seu representant, i fins que no va sortir el jugador a dir les coses pel seu nom no va callar. Crec que Touré ha de fer el mateix, que digui què vol fer i que faci callar al seu representant!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM