Menu

dimecres, 8 de juliol del 2009

Benvingut Florentino!!

Senyor Florentino:
Des de barcissim.com li volem donar la benvinguda al nostre blog, ja que amb el show que està fotent, segur que serà un personatge que donarà molt que parlar aquesta temporada. A part d'agraïr-li la seva aparició, i aprofitant que feia dies que no en queia cap, aprofito la vinentesa per entregar-li una merda de les nostres. Que vagi de gust! Benvingut.

3 comentaris:

  1. Penya! el panorama, d'entrada inquieta: és a dir, a falta de moviments en el mercat quan ja ha passat un mes i mig des que va acabar la temporada i a 10 dies de tornar a la feina l'equip, el barça ha renovat Yayardes i Killíssim i ha acomiadat Jerry Lewis. I ja està.

    Però no estic nerviós. Ja està. No fa falta alterar-se. Tinc calma i pau interior. He vist la llum. He vist el gol d'Astoníssim al Bernabéu a la final de la Champions i he vist florenmerdes plorant, dequiciat.

    ResponElimina
  2. Estic amb tu Saulíssim. No pateixis. Heu sentit les declaracions de Killíssim? Ells han de fer un cop d'efecte a l'estiu ja que el Barça l'ha donat al camp.

    Estarem d'acord que hem de fer moviments. Falta un lateral i a veure què fem amb Samu i Astoníssim. (Us confesso que jo encara suspiro per Riberetes). Però! Tenim fins dia 31 d'agost, deixem que els preus dels jugadors tornin a la normalitat i després fitxem baratet.

    Confieu culés! Guanyarem!

    ResponElimina
  3. Heu vist la galeria de fotos de la final de Roma a uefa.com??? són boníssimes. Espectaculars!!

    http://www1.uefa.com/competitions/ucl/photos/index.html

    a partir de la foto 19 tot és barça

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM