Menu

divendres, 17 de juliol del 2009

Torna el cas "Tonyines"

Panya això sembla pràcticament fet a falta de concretar fitxes amb els jugadors... 45 kilos + Samu +Bieles cedit = Ibra. Jo ho veig caríssim, però la sortida d'Eto'o havia de ser traumàtica per alguna banda. Jo volia Astoníssim, però a Pepíssim sembla que li mola més en Tonyines. Em fot ràbia per Villa, pq ho ha intentat per tots els mitjans. Sabrem més detalls en les properes hores...

3 comentaris:

  1. Penya dies com avui son bogeria: El Mundo Deportivo aquest matí deia 40 kilos i ara diu 45 però que no està tancat. L'Sport porta tot el dia dient "Ibra fichado" per 40. El Marca diu que el Barça pagarà 35 (a veure si és la bona aquesta) i els millors son els de l'AS que han fet un càlcul i contant Etoo i Hleb diuen que són 87,5.

    Bogeria. Que rodi ja la pilota si us plau.

    Per cert us imagneu Bojan i Ibrahimovic junts? És més alt que yayardes aquet eh!!! Crec que linyolíssim li té por. Fot por aquet tio, no fotem!

    ResponElimina
  2. Yo espero que no sea verdad, que sea una estrategia para que el Valencia rebaje sus pretensiones a última hora, como intentó Lendoiro con Filipe.

    Por cierto, no descarto vender a Abidal a la Juve por 20 y fichar a Filipe por 8.

    ResponElimina
  3. Jo ho veig xungu, crec que és regalar Eto'o! Penseu que 40 millons més Eto'o serien un 80 millons! I Villa ens costa 50! La meva pregunta és: Ibra és 30 millons més car que Astoníssim?

    Espero que la Felissuca nostra tingui raó. Ara, no estic d'acrod amb vendre Abidal... tot i que 20 quilos són 20 quilos...

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM