Menu

dimecres, 8 de juliol del 2009

Novetats!

Bona tarda bàsquetmaniàtics!

després de la ressaca de l'ACB, torna la secció més alta de Barcissim.com. Ho fem per donar dues notícies importants:

1. Hem fitxat a Pete Mickael. Aler fort i rocós que aportarà caràcter i espectacularitat al joc blaugrana. Personalment, penso que és un pèl massa marrullero, però el dia que està enxufat no hi ha qui el freni, i això de vegades ho necessitem com l'aire que respirem!



2. Avui s'ha realitzat a Barcelona el sorteig per l'Eurolliga de l'any vinent. Hem estat caps de sèrie i estem al grup A amb Montepaschi Siena (ojo), Cibona Zagreb, Fenerbache, Zalgiris Kaunas i ASVEL Lyon. Anar fent, però amb l'equip que tenim hem de passar per força. Hi haurà duels bonics al grup de la mort, el C, amb TAU, CSKA i Maccabi! I com era d'esperar el grup més fàcil pels merengons!



Grans notícies per una temporada que pot ser memorable. Hem de tenir en compte que Jaka ha renovat! A lu Killíssim, si és que tothom vol seguir al Barça! Som els millors!

VISCA EL BARÇA!

4 comentaris:

  1. Les meves disculpes a Mickael, ja que el vaig insultar molt a la final de la lliga. La veritat és que la va liar lu seu. Pro buenu, com luis enrique que quan era merengue l'odiaves i després va ser dels més estimats.

    Me'n alegro per lu de Jaka, però Ersan sembla que es pira a la NBA no? Se n'hi va amb la màscara posada? Bon vent Ersaníssim!!

    ResponElimina
  2. Diuen que apunta a NBA, espero que li vagi molt bé. Llavors hauríem de fitxar un bon aler-pívot!

    Fran Vázquez ha renunciat a jugar l'Europeu per poder estar amb la família. Quin tio aquest de'n Fran.

    ResponElimina
  3. Publico aki, però es iwal. Les fotus de la Uefa son autènticament brutals!!!!! N'hi ha moltissimes de bones, però em kdu amb: la 66, la 71 i sobretot la 50. Increible!!!

    Quin espectacle!

    Per cert, demà presenten Benzemerdes!

    ResponElimina
  4. http://www1.uefa.com/competitions/ucl/photos/index.html

    Tremendes, gran regalu Juanitu!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM