Menu

diumenge, 12 de juliol del 2009

Juliano ha tornat.

Fonts directes de Barcissim.com ha trobat a Juliano Belletti fa breus moments a l'aeroport del Prat. Juliano vestia discretament i amb una gorra negra, però amb una breu mirada n'hi ha hagut prou per identificar l'Heroi de París o El Meu Amic. L'Amic embarcava amb British Airways, si us plau corresponsal a Londres estigues atent.

Altres fonts asseguren que Juliano és l'elegit per tornar a formar part de l'equip blaugrana. Es creu que el preu del trespàs no superaria els 5 milions d'euros i l'italo-brasiler ja busca casa a Barcelona. Juliano assegura estar feliç i content. Molt amable com sempre ha atès les peticions dels fans (només dos), però no ha volgut confessar.

El veurem haviat de nou? O és un bulo que ens hem inventat com fan els diaris esportius d'aquest país o és una veritat? jajajaja

Juliano tio, cada copque et veig em fas bategar el cor.

Juliano, gracias otra vez por hacerme disfrutar como lo haces.

1 comentari:

  1. Juliano ha tornat pq últimament es parla molt de que l'heroi de les últimes finals ha estat samu. I ell ha vingut a reivindicar el seu gol. El seu xut que anava fora i almunia se la menja. Bé juliano. Et fitxarem, tu tranqui.

    Jo fitxaria Koeman tb...

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM