Menu

dimecres, 29 de juliol del 2009

Ja ho deiem...

http://barcissim.blogspot.com/2008/09/nou-estadi-barcissimcom.html

Ha costat gairebé un any, però gràcies al "pelotazo" blaugrana tindrem el nou Estadi Barcissim.com. Per fi s'ha arribat a un acord amb l'Ajuntament per requalificar els terrenys del Mini i poder tenir líquid per afrontar la inversio que suposa el projecte de Norman Foster. A Madrid ja parlen del nou pelotazo, però mentre ells van embarar tot el que tenien i segueixen endutats fins les celles, naltrus hem fitxat a Zlatan sense ni un duro de crèdit i tindrem la reforma del Camp Nou sense perdrehi diners.

A més, el Barça disposava d'uns terrenys que va comprar en el seu dia el president Montal a Viladecans que es convertiran en el nou Barça Parc. Aquest parc servirà en gran mesura per conservar la biodiversitat de la zona, sobretot la polla d'aigua, que estarem d'acord que cal conservar.

http://www.fcbarcelona.cat/web/catala/noticies/club/temporada09-10/07/n090728107768.html

Per tant, la lectura és la següent: venem el Mini però tenim la Ciutat Esportiva Joan Gamper, col·laborem amb UNICEF però ens mullem per la polla d'aigua.

Missatge al madridisme caduc i torrecollons: fem pelotazo però el fem ben fet!

3 comentaris:

  1. Només falta confirmar que l'estadi es digui Nou Estadi Barcissim.com, però això és un mer tràmit.

    ResponElimina
  2. barcissim.com també va avançar en el seu dia el tema de la polla blaugrana (tal com la va batejar el bacó). podeu veure la polla en el següent titular:

    http://barcissim.blogspot.com/2009/05/titular-del-gran-classic.html

    ResponElimina
  3. Es veu que Mourinho vol fitxar Deco per l'Inter. Després d'haver ja tancat el traspàs de Motta i Eto'o sembla que Mou, vol fer-se amb gran part d'aquells actors que el van eliminar de la Champions mitjançant el "teatre"... quines coses té la vida!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM