Menu

divendres, 3 de setembre del 2010

EL BALÓN DE ORO LO MERECE MESSI



Me llama la atención que se está hablando del balón de oro, de quién lo puede ganar, y los candidatos de los que habla todo el mundo son Iniesta, por su decisivo gol en la final del mundial, Sneijder, por haber ganado 4 títulos y haber perdido la final del mundial dónde ni se le vió, y Forlan, no sé por qué. A mí, me faltan dos candidatos, y por cierto, los que deberían quedar, según mi criterio, primero y segundo: Messi (pichichi de la Liga Española, bota de oro europea, y máximo goleador de la champions) y Xavi, el motor del mejor equipo del mundo y de la mejor selección del mundo.

Por cierto, Messi ha logrado esta pasada temporada los mismos títulos que Sneijder (supercopa de España, Supercopa de Europa, Mundial de clubes y Liga Española) y tanto Iniesta como Xavi uno más que el holandés (precisamente contra éste, el Mundial)

Pero es que además, sabiendo que la salsa del fútbol son los goles, si comparamos las estadísticas de Sneijder y Messi no hay color. El argentino hizo una totalidad de 47 goles en 53 partidos, mientras que el holandés únicamente marcó 8 en 41. Queda dicho. Habrá quien diga que Sneijder es un pasador, y por lo que se ve con sus números de cara al gol tiene que serlo, por lo que he buscado estadísticas de Sneijder en ese aspecto. Sólo he encontrado una, que me parece poco fiable del diario As que asegura que en 22 paritdos de liga hizo 1 asistencia de gol (según datos oficiales sólo jugó 26, así que muchas más no pudo hacer). Messi en Liga dió 9 pases de gol, ahí es nada.

Y los que se amparen en el mundial, lo ganó España, movida por Xavi y con un gol de Iniesta. Y además, contra Sneijder.

21 comentaris:

  1. Estic d'acord que Messi es mereix el Fifa Pilota d'Or, però jo crec que el Mundial pesa massa (recordeu tots el tongo Cannavaro?).

    Per tant, jo crec que amb molta sort se l'endurà Xavi, però crec que Sneijder i Forlàn tenen molts números (hi estic en contra eh).

    Si jo pogués triar li donaria a Eidurt, però a mi ja no se'm fa cas...

    ResponElimina
  2. Normal....jajajaja Yo quiero que lo gane Xavi, ya que probablemente es su última oportunidad, pero creo que se lo emrece Messi, es el mejor

    ResponElimina
  3. esti dacord amb tu felissuca, només aclarir que els titols que guanya Sneijder son diferents, nomes es igual la quantitat.

    Primer de tot penso que es una tonteria parlar de la pilota d'or ara, pero com que hi ha seleccions pos a parlar dalgo.

    Esta clar que no se que carda Forlán en els favorits. Vosaltres creieu que si el Barça hagués guanyat la copa de la Uefa i la supercopa deuropa i argentina hagués quedat tercera del Mundial li donarien el titol a Messi? Aqui ho deixo. Pq l'any que queda segon darrere de Cristiano ja no li van donar i va fer un espectacle del mil... per mi forlán a cagar.

    Xavi i Messi per mi són els candidats a guanyar-lo. Xavi per tot el que ha dit Felissuca a dalt del motor d'Espanya campiona del món i motor de l'equip que fa el que encara no ha fet mai ningu que es guanyar es 6 titols. Esta clar que Messi tb forma part de l'equip i la passada campanya va fotre mes gols que su puta madre, gunayant la Lliga amb 99 punts (cosa que tb fa Xavi). Pero la Fifa funciona tb per Mundials i la clave esta que Argentina va fer merda... fins i tot el ridicul contra un semifinalista... Xavi una vegada mes arriba a la final i la guanya.

    L'altre a discutir es el cas Iniesta... Iniesta ha estat lesionat una bona part de la temporada passada, arriba al mundial justet de lesio i juga... fot el Gol de la final... Pero Trezeguet tb marca el tercer gol del 3-0 de França 98 a la final i no se li dona res de res... Grosso es el pichichi del Mundial d'alemania...i merda per ell (totalment merescuda eh...) i amb aixo no dic que Iniesta es una merda al loro!!! es una puta maquina ho sabem tots pero es que Xavi es molt Xavi...

    Aquest any jo faria pilota d'or repartida rollo premi Nobel: Xavesta.

    ResponElimina
  4. Una altra cosa he de dir... del que estic superconvençut es que la pilota d'or es queda a can barça. I aixo mola penya.

    ResponElimina
  5. Perdo penya!! no es trezeguet... que es que ho deia de memoria i ara he vist que va ser Petit... pero bueno se li va donar merda a aquest pavo tb.

    ResponElimina
  6. Recordar que els dos primers a la pilota d'or després de l'últim mundial van ser Cannavaro i Buffon... per tant, crec que està claríssim que els dos primers d'aquest any han de ser Tonyes i Casillas... jajajjaaj

    ResponElimina
  7. Et dire mes... Reina i Capdevila...

    ResponElimina
  8. Jo posaria Ramos i Casillas, així els del Marca es callen la puta boca... jajajaj

    ResponElimina
  9. Son titulos diferentes,si.sneijder gana una liga de mierda y messi la mejor o 2a mejor. Wesley gana la copa de europa y leo la del mundo. El holandes gana la copa d italia y el argentino la supercopa de europa.y los dos ganan la supercopa de su pais. Comparados uno a uno con la suficiente demagogia, los del blaugrana son mejores

    ResponElimina
  10. Això dels top comentaristes és una enganyifa dels de dalt! jajajaja Villa ja ha sucat...

    ResponElimina
  11. Estic gairebé segur sobre quins seran els guanyadors: Walter Samuel, Woodgate i Baptista!

    Tot i que jo la donaria per: Messi, Xavi, Iniesta.

    Per cert, i ara en serio: els que dic jo M,X,I, són infactibles; no quedaran 3 tios del Barça al podi, i si no al tiempo. La reclamació de Mou cap a Sneijder, és per algo, i ell estarà al podi segur!

    ResponElimina
  12. Per cert, el recompte de comentaris, és un gadjet que em semblava interessant i motivador (de fet és molt motivador). Però crec que només conta des de la renovació de barcissim, o una mica després. Si voleu el traiem!

    ResponElimina
  13. Recordo que l'any passat al Fifa world player (on votaven capitans i entrenadors), del Bosque i Casillas (que no podien votar cap espanyol) no van votar a Lionel...

    MANO NEGRA! Plattini dimissió!

    ResponElimina
  14. no, hombre, no... si cristiano lo supera por mucho...

    ResponElimina
  15. No cal, jo critico per criticar i perquè no vaig primer... però a comentaris si que no serà com la porra! jajajajajaj

    ResponElimina
  16. Anònim dóna la cara! jajajaj, no, és broma, XD. Cristiano supera a quien? No lo he entendido!

    ResponElimina
  17. Torna la censura... Es veu que s'ha de ser Pro-Rossell!

    http://www.racoblaugrana.com/noticies-barca/censura-al-facebook-del-tu-diras-de-rac1/

    ResponElimina
  18. Sandruscu demision!! Jajaja

    Deberia ser messi,xavi y cristiano.en el inter,por muxo q se empeñen,solo han destacado julio cesar,maicon y milito

    Aunque espero q lo gane xavi

    ResponElimina
  19. Felissuca, te he posteado en el fòrum por el tema de la porrissima! Brutal!

    ResponElimina
  20. Bien, bien...he visto que el impacto en facebook es notable! de hecho un amigo me ha pedido que haga un análisis del tema "corrupción en ca'n barça" (que no sé si haré, primero he de recopilar información y ver si cuadran las cifras de unos y las de otros, que creo que no).

    Del tema Rosell...vamos mal, menos mal que en 4 años vuelve a haber elecciones!!

    ResponElimina
  21. demision: (ad). Dit de les persones que se'n van a la guerra. Ex:
    - Sandrusco demisión!
    - Altre cop sargent?

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM