Menu

dijous, 16 de setembre del 2010

Londionel Messi

Lionel desembarca a London.

Segons la premsa, ha anat a promocionar les seves noves botes, al llarg dels diferents mercats de la ciutat. La gent s'ha sorprés en veure'l, normal!
Però barcissim.com coneix la raó per la qual és allà: Messi ha anat a visitar a Saülíssim i Pepíssim nostru; molts són els detalls de la fotografia, que manifesten aquesta informació:

1.-Lionel porta una bossa amb la roba que es posarà aquests dies (algunes veus diuen que porta fins i tot un coixí per si ha de dormir al sofà)
2.-Lionel viatja amb helicòpter, proporcionat per barcissim.com airlines.
3.-Li brilla la cama esquerra.
4.-El que diu a la foto, acaba de confirmar totes les sospites.

7 comentaris:

  1. M'agradaria comentar algo a Barcissim pero es que estic aqui liat amb Lionel...

    ResponElimina
  2. Sobretot penya, no el tajeu massa que diumenge juguem al Calderón. Si no fa bon partit serà culpa vostra...

    Suposo que haureu aprofitat per anar a visitar Wembley, així Messi ja coneix el terreno per guanyar la Champions... Què més heu fet? Doneu senyals!!

    Ara, una cosa diré en contra de Messi... ja hagués pogut avisar que venia a veure-us no? Així jo venia amb ell, m'hagués pogut passar a buscar... ja li fotré bulla ja...

    ResponElimina
  3. Nanus, jo tenia un enviat especial de barcissim fotent la cobertura. Es veu que va colapsar l'estació de Liverpool Street i que allò era una bogeria...PUTU LIONEL! Envia'm un missatge tiu que tens el meu mòbil!!!

    insuspetxat...

    ResponElimina
  4. Penya, pel que fa a les porríssimes que ja s'han enviat de la 3era jornada (Juanitu, al-fatah, pepíssim nou, pepíssim nostru i jaumet), degut a un problema de programació, no han quedat reflexades a l'apartat porríssima, però estan ok! El problema ja està arreglat i a partir d'ara la resta s'aniran actualitzant correctament.
    Mirarem que no torni a passar.

    La direcció

    ResponElimina
  5. La direcciño o el delfí¿

    ResponElimina
  6. El presi, el presi...

    El delfí cada cop està més arraconat i el presi acumula poder... jajajajaj No descarto pactar esporàdicament amb el cangur vermell... jajajaja

    ResponElimina
  7. El cangur vermell fa temps que ha deixat d'actuar, ha perdut força davant el poder de la directiva!
    Jajajajja (riure malèvol)

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM