Menu

dimarts, 7 de setembre del 2010

Tots els gols d'Espanya son culpa de Marchena

En el partit d'Espanya contra Argentina (1a part) s'està veient a una Espanya que està fent pena màxima i a una Argentina que no reconec.

Per començar dir-vos que tots els gols són culpa de Marchena. En els dos primers trenca el fora de joc tant tard que Messi i Higuaín estan fent Barbacoa tranquilament sols. En el tercer, on és Marchena després que Reina rellisqui? hauria d'haver estat més ràpid (juas).

Ja sé que encara queda la segona part però només avisar-vos d'una cosa penya: (ja sé que falta Puyol i Xavi) però si el partit acaba amb humiliació, a vera quan es tarda en dir que "el joc del Barça fa aigües" i que "el joc del Barça de la selecció naufraga".

Demagògia pura i dura? Sí, potser sí, però Espanya i els diaris esportius no existirien sense demagògia.

Salut i a vera que passa a la segona part.

2 comentaris:

  1. A la segona part a baixat una mica però al final 4-1. L'albiceleste ha tret les carències a España. També però, és cert que España anava a fer-se fotos al camp i ells anàven amb tota la il·lusió del món (tècnic nou, jugant a casa i batre al campió del món).
    Tot i això, la primera part d'argentina m'ha agradat, tot i que els fallos d'España, millor dit, els fallos de Marchena XD han condemnat España en 20 minuts.
    Ja he sentit les primeres crítiques a Sergio Busquets. Tranquils, no n'aprendran mai.
    Lo millor de tot: cap lesionat!

    BARÇA!!!!!!!

    ResponElimina
  2. BArcissim.com sempre un pas per davant en la informació.

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM