Menu

dijous, 9 d’abril del 2015

Bon vent i closca nova!

Avui hem viscut un espectacle bastant lamentable. La closca humana no vol marxar però tampoc vol regalar-nos res (cosa comprensible), però pavo que no veus que la majoria de culers et regalaríem al PSG amb un llacet al cap? Si no t'ho creus, només cal entrar a Barcíssim i buscar 'closca humana'.

Resulta que la seva ex-dona que a la vegada és la seva representant (quin culebrón tens muntat closca...)  ha realitzat una roda de premsa dient que no accepten la proposta del club... Doncs, a pendre vent! Et farem un homenatge a final d'any (perquè és cert que mai oblidarem tot el que has fet pel Barça) i que jugui Esmalts!

Em sap greu ser tan dur, però la closca ja no aporta res ni a davant ni darrere. A l'esquena té l'autopista B-23 sencera i amb peatges oberts i a davant sembla un venedor ambulant de melons. No, no anem bé. No podem quedar-nos amb Alves perquè ha fet molt i convertir-nos en un Milan de turno de fa 6 o 7 anys que només tenien dinosaures.

Sap greu, sí, però fora Alves, fora Xavi i sang nova! Esmalts i Pomes, les noves llegendes del Barça! Hahahah

Jo no sé com ho veieu, però per mi ja pot marxar avui mateix i ja ens aclarirem.

7 comentaris:

  1. Mmmmmmmm... bona entrada aquesta.

    A veure és un tema que té moltes arestes no? És un pop amb molts tentacles això del tema Closca Humana.

    Jo penso que Alves es mereix sortir per la porta gran i penso que a dia d'avui segueix sent el millor lateral dret que tenim (sense poder fitxar aquest any)... per tant crec que s'ha fet molt malament la gestió des del club. Molt malament.

    ARA BÉ!!

    Sembla que ahir es van despertar (tard, des del meu punt de vista) i que finalment se li va fer una oferta a raó de 3 anys jugant un 60% dels partits i baixant-li la fitxa. Crec que és una bona oferta i crec que, si la closca realment es volgués quedar com diu la monga de la ex dona (vaia super monga imbècil del cul) es quedaria.

    Per tant: A CAGAR A LA VIA CLOSCA HUMANA!!! Jo penso que amb Montoya i Esmalts es pot tirar fins al gener de 2016. El que si que hem de fer és lligar un pavo ja aquest estiu i així la culerada estarà més tranquila. Tipus gos que el comprem però no l'estrenem fins al cap de 4 mesos.

    Pel que comentes de Xavi discrepo mil. Hem d'aconseguir que Xavi es quedi un any més. Segueix tenint futbol de sobres per aquest Barça. Si ell vol marxar al Qatar llavors que marxi, un aplaudiment i fins aviat quan et treguis el carnet d'entrenador.

    Pomes que algú li tiri una calavera ben tirada si us plau.

    En conclusió estic bastant d'acord amb l'entrada però hi veig alguns matissos calaverístics que no m'acaben de convèncier.

    Això és tot. Salutacions cordials.

    ResponElimina
  2. M'oblidava d'un detall. Vau sentir la imbècil del cul de la ex-dona el que va dir al final de la roda de premsa?!?!?!? De que "sus hijos lo estan pasando realmente mal" PERÒ VOLS CALLAR MERDOSA?!?!? Fills d'un futbolista d'èlit passant-ho malament?!?!?! AU VA!!! A CAGAR A LA VIA LA CLOSCA I TOTA LA SEVA TRUPE!

    I a sobre després el tio publica això. Boh!!!!

    ResponElimina
  3. I oju la toia lu q ha fet quan ha sabut la noticia!!!!! https://www.facebook.com/video.php?v=10153382940109305

    ResponElimina
  4. Ja ho tenim! La Toia d'escolta al Barça de bàsquet!

    ResponElimina
  5. Bonissima entrada Banach!

    Primer de tot em sumo a la colleja del Saul a la junta directiva: Vaya ridicul que hem fotut!

    Segon, aixo de que te ofertes millors d'altres "clubs champions" no s'ho creu ningu! La penya del PSG ja han dit "yo no se na"!!

    Tercer, el mes trist de tot es que realment es el millor que tenim i estem condemnats a entendre'ns. No veig una temporada sencera amb Triples i Esmalts - oju drama!

    I tema Xavi estic 100% amb Saul, per mi que es quedi que per matar partits ens va de conya!

    Vamgos que avui hi ha Vaques Sevillanes per sopar!

    ResponElimina
  6. Nois com m'agrada que hague adoptat el concepte closca d'aquesta manera. Es un concepte dificil pero un cop mires jugar Alves aquest any i despres mires youtubes del 2011 s'enten perfectament.

    Saul, estic amb tu que ha de sortir per la porta gran. Tan gran com vulguis. Les parets triples inverosimils amb Deu han quedat per la historia. Li fem una portaca de 15 metros si vols. PERO QUE PIRI JA NO!?!?

    L'oferta del Barca es mes que correcta. SI no la vol, doncs au. I li donem minuts a la Toia, que pot ser ens sorprendra. I si no, doncs almenys haura jugat i la penya l'haura vist i ens faran ofertes a l'hivern que ve, que ja podrem comprar.

    I de Xavi jo opino que s'ha de quedar. Aquest any esta quedant clarissim que aporta una component que ningu mes proporciona (nomes Busquets potser una mica). Es un ingredient necessari en aquest barca correcaminos que tenim ara, i jo vull que es quedi.

    I EN SERIO QUE L'ALVES ESTAVA CASAT AMB AQUEST TIA?!? Si l'Alves es la closca humana, la ex aquesta es tot el filling.

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM