Menu

dimarts, 14 d’abril del 2015

Corpetitíssim està picat

...i jo crec que amb raó. Això no treu que l'espectacle italià que va fer a la banqueta va ser penós. Corpetitíssim està picadíssim amb Luchíssim però això és bo. Demà fotrà un espectaclíssim que la vibres i li anirà a escupir un ou a la cara a Luchíssim després del gol. Aposteu! Crec que l'ou va a 20€ per euro apostat! Som-hi!



7 comentaris:

  1. Aposto a que segur que mor Krilín!!

    ResponElimina
  2. Per mi el canvi està molt mal fet i és una putada, i entenc l'emprenyamenta de Neymar que deu tenir la sensació de... què cullons he de fer per poder acabar un partit sencer! I el dia que jugo millor, les coses tampoc canvien.

    Ara, crec que tothom està d'acord que no ajuda la seva actuació a la banqueta. Algú amb pes al vestidor li hauria de dir... pq aquestes coses acaben amb entrenador destituit, baralla al vestidor i lliga a can Merengue.

    Esperem que demà fagi un espectacle i suqui a can Princeps!

    ResponElimina
  3. Boh, 20€ a que després de marcar li tira un raig rosa a Lucho que el forada, a ell i a Esmalts, que l'aguanta perquè no es mogui.

    ResponElimina
  4. Però el travessa i li fa un forat rollo Radix eh? Venga 40€ al raig i 20€ a l'ou. I ficaré un euret més a que es fusiona amb Déu... de fet son la mateixa persona no!??!? Messi i Neymar!??!? Boh! Quin cacau ara!

    Si vau veure les imatges, Jefessíssim (grande) li va fotre bullaca maca eh. Jefessíssim és Puyol reencarnat??? Jodeeeer quin cacau penya!!!

    ResponElimina
  5. Un moment... és que no m'ha quedat clar... si el travessa.... llavors és 2 X o 1, si?

    ResponElimina
  6. Quin cacau jugava amb el shaktar oi?

    ResponElimina
  7. Corpetitíssim també cacau molt quan li fan faltes.... Tot quadra!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM