Menu

dilluns, 13 d’abril del 2015

L'1x1 de Barcissisiuu!!! Sevilla 2 - 2 Barcíssim [11-04-2015]

Bueeeeno nois!

Noto l’ambient calentet després del partit calaveri-dolç al Pizcuan. L’arenga d’en Quimet va provocar una primera part espectacular (del milloret de la temporada) i una segona amb errades inexplicables (sobretot en atac) que fan que ens deixem empatar un partit que guanyàvem 0-2 !

És per això que a l’1x1 d’aquesta setmana en repartim de fredes i calentes, ying i yang, bé i mal, barcíssim i defensacentral… pilleu la idea no?

Doncs tira la melodia Cristi!



Titulars:

> Bravo: Punysdintric. Porta tota la temporada donant-nos punts però el primer gol que es menja fa que el Sevilla resuciti a lo walking dead

> Alves: Moussambànic. No es pot negar que, tot i el lío que té muntat for a del camp el tío hi segueix posant il·lusió. Ara, quan el compares amb la versió que va fitxar Txiqui te’n recordes que cal tirar la calavera setmanal a la direcció tècnica!

> Piqué: Madonna. Quan semblava que Piqué Super-Star havia tornat als escenaris va i fot una cagada que ens costa dos punts! 

> Mathieu: Patapalic. Amb la pilota als peus no en va donar una de bona en tot el partit. Ara, en defensa es va fer un fart de tallar pilotes.

> Alba: Bentornat. Cuidem-lo bé que ens farà molta falta tenir el conillíssim al màxim fins a final de temporada!

> Busquets-Rakitic-Iniesta: Bi-polars. Després de l’exhivisió de la primera part tots esperàvem que matessin el partit a la segona. Menció a part per la punteria d’Iniesta que espero que s’estigui guardant els gols per fer un Stanford Bridge 2.0! Oju que porta 0 gols a la lliga!

> Messi: Loading… Després de l’orgia de cu-cuts que es va marcar contra el City i del cop al peu contra el Madrid, sembla que Déu s’està regulant per arribar a tope als partits que venen. Mentrestant, es va inventant rosques com la de Dissabte!

> Luis Suárez: Fallonèrrim. Per sobre de les errades de Bravo i Piqué, les seves són imperdonables en un Bota d’Or. Espavil que amb les vaques que ens queden no podem perdonar!

> Neymar: Versió-Cresta Genial al camp (un dels seus millors partits) patètic a la banqueta. Més enllà dels motius que tingui per estar emprenyat (realment no mereixia ser canviat) és inexcusable la falta de respecte a l’entrenador i l’equip. Que bé que ens aniria un Puyol al vestuari… 

Suplents:

> Xavi: Irrellevant. No va aconseguir aportar el control que buscava Luis Enrique

> Pedro: Testimonial

L'Entrenador:

A posteriori és fàcil criticar Luis Enrique pel canvi de Neymar però en seu moment entenc que, amb l'entrada de Xavi, buscava el control al mig del camp que tantes vegades hem reclamat. 

Tenint en compte que empatem el partit per errades individuals i no sistèmiques, em sembla injust linxar-lo exessivament. 

Dit això, el pollo d'egos que té al vestidor requerirà molta mà esquerra... D'això dependrà en bona part l'èxit d'aquí a final de temporada.

Menció especial

Més enllà dels parecidos razonables d’Unai Emery amb Marichalar o el vampir dels muppets, s’han de reconèixer els mèrits d’un tio que et recupera a Banega i Reyes per plantar cara a tot un Barça!

En conclusió, fa molta ràbia deixar escapar dos punts quan guanyaves dos a zero però jugant així podem aspirar a tot.

Vamgos!



6 comentaris:

  1. Ben tornat 1x1!!!

    Estic bastant d'acord amb l'anàlisi Valentiníssim. Però no compro lo de "A posteriori és fàcil criticar Luis Enrique".

    Sent el més anti-calaveres que et puguis tirar a la cara, haig de dir que dissabte Luchíssim m'infla els pebrots. Té crèdit i té dret de cagar-la, però això no t'exculpa de l'error. És un erroracu com una casa de pagès i abans de que ens marques el sevilla el segon ja vaig flipar 3 pobles del canvi amarrategui. On vas treient Neymar per Xavi!?!??!?! Boh

    Seguiré defensant el sistema Luchíssim a ultrança com he fet fins ara i penso que les conclusions del matx de l'altre dia, tot i deixar-nos cara de tontos, han de ser positives. Un empat al Pizjuan ha de ser acceptable. L'equip en global va estar bé. Cagada de Luchíssim. Sí. Però edavant penya. Estic segur que n'haurà après de l'error.

    Vamgos a per la vaca francesa!!!

    ResponElimina
  2. Bohna entrada Valentiníssim. Sobre el tema jugadors no hi entraré gaire, està clar que la cantada és de Bravo, però com pot un tio (l'organitzador de l'equip rival) controlar tranquil·lament la bola a 5 metres de la frontal? Després, com pot ser que tenint la millor davantera del món fallem més que el Numancia?

    Sobre el sistema i el Luchíssim. Com a membre de la secció calaverística (i agafant un argument sentit al ràdio, a fruck1 segurament) faré la següent reflexió. Quan el Barça fa una primera part a lo Guardiola, guanya 2-0 i té el control total del partit. A partir del gol del Sevilla, canviem i passem al sistema Lucho i acabem empatant i després ja no tenim temps per tornar al sistema anterior. Què vull dir? Que el sistema de Lucho funciona contra un equip que no juga al mateix, si juga al mateix pateixes (veure Celta, Madrid, Sevilla o PSG...). Hem d'anar alerta perquè ara és quan ens juguem les gorrofes i cagades com l'altre dia quan vas guanyant et poden sortir molt cares...

    ResponElimina
  3. La primera part també és sistema Lucho. Els calaveristes nomes veieu els defectes de Luchíssim. Boh

    ResponElimina
  4. quin canvi haguéssiu fet al partit, en tant bon punt se'ns descontrola? Anem a fer de Luchíssim...

    Jo crec q era: Xavi per Gossíssim!

    ResponElimina
  5. Mascherano per Iniesta, Pedro per Gosíssim i al final Xavi per Busquets. Marcador final: 1-5

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM