Menu

dimarts, 21 d’abril del 2015

Camí de Berlin!

Senyors i senyores, avui toca fer el pas important; desprès del 1-3 de l'anada al "Parc des Princes" toca tancar l'eliminatoria a casa, i enviar el PSG fora d'Europa.

Quan la temporada comença i es fa un anàlisi del potencial de tots els equips, ja fa anys, que degut al nivell de l'equip i a l'entitat del club, al Barça se li pressuposa obligatori ser a semifinals de la Champions, a la final de la Copa i lluitant per la lliga fins al final. Bé, doncs aquí estem! I amb potencial per repetir èxits passats!

Així que avui és partit importantíssim; partit que certifica que l'equip ha estat a l'alçada de les circumstàncies una temporada més. Per tant, agafem les samarretes, sortim de la feina, anem al bar, demanem una cervesa i animem l'equip fins al final, que...
...si tots animem guanyarem!


5 comentaris:

  1. Jo passava per aquí disposat a treure la calavera i fer una mica de jarana, però realment enfocat d'aquesta manera he d'estar d'acord. Final de copa, a un pas de la semis de Champions, líders a la Lliga... Not too bad. Ara, jo no començaria a parlar de triplet perquè si ens trobem el Madrid a semis, ja ens veig tots amb el culet apretadet...

    ResponElimina
  2. Vamosssss arengaaaaaaaaaaa!
    Senyores? Hi ha senyores al blog? De fet. Hi ha senyors? Aqui ho deixo.

    Pel que fa larenga be. M'agrada. Motivació! Una muca pastelera però beeeee vengaaaaaaaa.

    Banach: ets un agredolç tio a partir dara en comptes de calaveres et diré salsa de rollito

    ResponElimina
  3. Muca: Resta de mocs que queden enganxats a la nuca d'algú quan se li esternuda per darrere

    ResponElimina
  4. Ja sé pq està tant calaverístic el Banach amb aquesta arenga; quan dic: "(...) agafem les samarretes, sortim de la feina, anem al bar, demanem una cervesa i animem l'equip fins al final (...)" volia dir: demanem UNES cerveses!!!

    Ara? Ho sento...

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM