Menu

dilluns, 6 d’abril del 2015

Eh! Va venga ostia vaaaaa!!! Vaaaaaaa!!!

Hola penyíssima! Què? Ens anem posant les piles una miqueta o què?

Ja està. Ja s'ha acabat el virus FIFA. Ja torna a correr la pilotíssima i ja tenim una miqueta de calavera tirada per terra després del partit d'ahir. Doncs vaig a passar una miqueta l'escombra per treure-les del mig (recordem que veniem de fregones abans del clàssic i, tot i guanyar els dos partits, hem passat a escombres, és cert).

El postpartit

Ahir va ser un partit cacota, sí, amb un rival que ens va guanyar a casa i una primera part de caquíssima repartida per la cara de diversos jugadors com Closca Humana o Voltor. Un partit d'aquells en què s'ha de saber patir però que, un cop més, el Barcissim aconsegueix superar amb un gran gol de Titubes i pam: 3 punts a la cara del Madrid i cap a casa. Per mi la conclusió és: de puta mare penya. Moltes coses a corregir però seguint la dinàmica de sumar que ens ha portat a la situació privilegiada que ja haguéssim signat tots a principi de temporada. Nem bé penya. I ara venen les vaques grosses. Es diu això? No, no? Doncs buenu doncs ara venen les vaques grosses, au.



Luchíssim

Eh! I a tope eh? Calavera a la butxaca que ara ve lu bo. Donaré una Xibeca a Luchíssim només per haver-nos portat fins aquí. Fidel al seu sistema ha fet callar moltes boques i això m'agrada. Ha recuperat el millor Piquetes. Ha aconseguit que l'equip acabi els partits físicament de luju. Ha aconseguit (atenció) un rècord en minim de lesions musculars (toquem fustíssima) i sobretot els seus fitxatges més determinants: Hesp, Gos i Titubes, estan en un gran momentíssim de forma en el punt clau de la temporada i donant un aspactacla insuspetxat. Bé Luchíssim! Segur que aixequem títols aquest any. De moment ja tens la Xibequíssima de Barcissim.com. Boh!


La triadíssima

Aquesta paraula, la triada, és un mot que no coneixia i que Jordi Busi utitlitza en el seu article mític per referir-se al "trio" atacant del barcíssim. M'agrada i estic segur que és la manera més correcta que Pompeu Fabra faria servir per definir això. Doncs be, la triadíssima de dalt va a torns una miqueta no? Quan no és Déu que la lia contra el City, el Gos et fot un aspactacla de gol. Van per torns i ara claríssimament és el de Corpetitíssim. Tot i que ahir van estar grisos tots 3, no tinc cap dubte que estaran a tope tots en el que queda de temporada. Vamgos triadíssima!!!


Merda de web de Mundo Deportivo

Si. Així pam. Sense venir a cuentu de res. Així es com et cauen les merdes de Barcissim. 

A veure una cosa. Està molt bé això de que sigui responsive i tal i que desde el mòbil es veu molt bé i molt maco i a l'ipad queda tope xulo i tal i boh. Però penya!!! Heu vist la merda que ha quedat en la versió desktop?!?!? Ho haveu vist?!?!?! No se sap on llegir, casi sense textos d'introducció a les noticies, les imatges pixelades, espais buits sense res?!?!?! A veure penya, aquell moment pel dematí amb el cafetíssim allò que et poses al dia i pam obres Mundo Deportivo... no es pot destrossar això! Ara obres i pam merda a la cara! Què és això?!?! Boh! Aqui la teniu.



Bé això és tot per avui. Que acabeu de passat una gran vetllada d'allò més barcissimística! Aqui us deixo el resum del partit!

11 comentaris:

  1. Per cert em vaig deixar de ocmentar el moment més important del partit d'ahir. Gespaca a la cara de Planxes eh? Oju.

    ResponElimina
  2. Eh penya!!! Vaques gordes ja!!!! JAAAAAAAAA!!!!

    Però tinguem en compte que si volem vaques gordes, se'ls ha de donar de menjar... i si no les alimentem a gols, no vindran! Per tant, jo complementaria l'eslogan una miqueta i ho deixaria en:

    VAAAAAA, PILES I VAQUES GORDES!!!

    Pq a vegades ens desenxufem una miqueta i no pot ser. Venen partits importants i s'ha de tenir tothom endollat! Eh, Corpetitíssim!!!! Enxufa't ja i para de fallar! Treu un on per la boca va....

    Va ostia va!!!

    ResponElimina
  3. Acabo de pensar però... que si ens enxufem, tampoc faran falta gaires piles.. no?

    ResponElimina
  4. les vaques gordes mengen gespa com Planxes? Copretitissim treu un on? On?

    ResponElimina
  5. Boh! Quina tornada més estelar de la xibeca i la trunyada! Tot i que jo crec que el Lutxu (que diri Miqui Mel, soci d'honor de la secció calaverística) es mereix més una trunyada que una Xibeca.

    Ara bé, vaques grasses patint al camp del Celta... Uf... Jo no sé si van ser els 9 del Madrid o què però tot i que el resultat és excel·lent estic cagat pel que pugui passar. A veure si dimecres mostrem una altra cara o el final de temporada se'ns farà llarg...

    (Espai patrocinat per: Calaveres Inc. i Cremem-ho tot S.A.)

    ResponElimina
  6. Jo aquí intentant caldejar l'ambient i tothom amb les fregones...

    ResponElimina
  7. FREGOOOOOONEEEESSSS VENC FREGONEEEEEEESSSSS

    ResponElimina
  8. Es que no és qüestió de si fregones o escombres o calaveres. S'està parlant de vaques gordes. VAQUES GORDEEEEES EH! Penya, que no és moc de pab eh!! Va ostiaaaas!!!!!

    ResponElimina
  9. M'he partit amb el WTF de les vaques. La cara de fet te cara de WTF...

    El tema es que aquest barca es menja el mig del camp a saco. El mig del camp s'ha convertit en aquell forat al desert de El Retorn del Jedi, que es la boca del gusanaco: si hi entres l'has cagat. Aixi que pilotades amunt, i fins i tot tenim a l'Iniesta tirant boles a la olla a veure si sona la flauta. Esta molt be transformar l'equip guardiler i evolucionar-lo en un equip mes vertical, pero estem arribant a un extrem una mica bestia no?!? Xavi necessita mes minuts, i Iniesta tornar a posar-hi magia, i Lucho frenar una mica perque acabarem sent una merdaca que nomes fa gol quan els d'adalt tenen ganes i si no en tenen els partits seran infumables...

    Una miqueta de calaveres si que he llencat...

    ResponElimina
  10. Vaaaaaaa jordi vaaaaaaaaaaaa ostia joder para d'ajuntar-te tant amb miqui mel

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM