Menu

dijous, 9 d’abril del 2015

DA FAINAL FREAKDOWN! - Barcíssim 4 - 0 Almeria

Bueeeeeno nois!

Després de la insuportable aturada de seleccions hem entrat en el tram final de lliga!

Allà on els culers ens hauríem tallat les venes (multipliquin per 10,000 les calaveres post-victoria al clàssic!), els merengues han aprofitat la parada de deu dies per engegar la versió 2015 de la campanya del clavo ardiendo: “La operación 30”!!! 

Des de Barcíssim no podíem ser menys i per això he fitxat un soci de l’espanyol perquè ens toqui la melodía del… FAINAL FREAKDOWN!!!!

Fot-li Quimet!



Quin subidón nens! Heu vist el calendari que ens espera?



Sense fer el nostre millor joc, hem guanyat els dos pimers partits i mantenim el Madrid a 4 punts amb viut “finalíssimes” per davant.

Arribats a aquest punt cal aparcar els debats sobre l’estil (estem on estem i ja és massa tard per fer invents tàctics), les rotacions han de ser mínimes (a la sartén hasta que se quemen, com deia Simeone) i l’afició a espitjar l’equip que ens farà molta falta! 


Vamgos Vaques Grasses!!!

4 comentaris:

  1. hahahah ostia el quimet!!!! Ara venen les vaquuueeeesss, que vinguin, que vinguin....

    ResponElimina
  2. VAQUEEEEEEEEEEESSSSS!!! He tingut una idea penya!!! Que jugui Munir!! Si son les vaques necessitarem llet de cantera! De fet ahir se'l va veure al camp al costat de la merdòfia de Douglas.

    Sobre el frikíssim perico m'apassiona el moment intro quan passa a corneta (kurna petit). És el moment unchained. Mireu-ho bé. És boníssim... dius: què fa? Què va a fer?... i pam corneta i s'arranca. Boh

    Tema debats: Jo he aparcat els debats en doble fila pq miqui mel te els te en zona blava i no deixa que circulin, però estic 100% d'acord amb valentiníssim.

    Tema sartén: Exacte els pepinos a la sartén i les pomes al congelador!!!

    VAMGOS VAQUES!!!

    ResponElimina
  3. Al minut 2:10 en quimet gairebé mor de falta d'aire...

    ResponElimina
  4. Estic amb el Valen: el virus FIFA ens ha donat un constipat pero res mes. Hem jugat a merda pero hem guanyat els dos compromisos. Ara ja ens hem recuperat i comenCara la festaaaa... vamgos!

    A por ellos, que son pocos y cobardeeeeees!!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM