Menu

divendres, 30 d’octubre del 2009

90 minuts, més temps afegit

Feia dies que volia parlar d'un tema que m'indigna: la durada del partit.

En l'últim partit de lliga contra el Saragossa, vam poder tornar a veure com l'àrbitre pitava el final als 20 segons de temps afegit quan desde la pissarra s'havien indicat 3 minuts. Una situació que vam poder veure repetides vegades la temporada passada en moltes "toves" endosades pel Barcíssim. A mi em toca els pebrots.

Un àrbitre està per arbitrar no? Es poden equivocar i ser dolents, però no poden deixar de ser "àrbitres". El reglament diu clarament que es jugaran els 90 minuts més el temps afegit. Així doncs: per què s'ho passen pel forro? Per no humiliar al rival? Doncs haver jugat millor! Perquè el partit ja està decidit? Doncs no! I si al final de lliga et ve d'un gol per decidir la classificació? A pendre pel cul home!!

La gent va al camp per veure un espectacle i no podem dir que 3 minuts del futbol de 1a divisió siguin baratíssims oi? Doncs a la merda tots els àrbitres que piten abans d'hora!

Ara fa 2 anys quan el Barça va fer el passadís al Bernabéu, anàvem perdent 4-1 i l'àrbitre va afegir toooots els minuts que s'havien mostrat desde la banda. En aquell temps afegit va tenir temps d'expulsar a Xavi, qui es va perdre el següent matx per la segona groga. Que curiós no? Aquest dia l'àrbitre no va pensar en la humiliació del rival. En canvi, curiosament el dia del 2-6 de l'any passat també va pitar el final abans d'hora no anés a rebentar la ciutat...

No ho sé penya, potser són fils que mou Mejia Dávila, però a mi em fot pudor.

Som un espectacle d'equip i ningú ho podrà evitar!