Menu

dilluns, 12 d’octubre del 2009

Seleccions, un altre cop.

Armenia 1 - Espanya 2
Amb la classificació aconseguida Espanya només vol guanyar els partits que els queden per passar arribar a Sud-Àfrica amb un ple de victòries. Puyol, sancionat, i Xavi, amb molèsties, ja tornen cap a casa per descansar. Els altres blaugranes es queden pel partit de dimecres.


França 5 - Illes Feroe 0
A França ja només li queda un partit de tràmit. Passi el que passi serà segona de grup darrere de Sèrbia, això vol dir que se'n va a la repesca. Tot i el 5 a 0, Titirríssim i LaFalç encara no tenen assegurat el bitllet al Mundial, però ho tenen semi-bé.


Ucraïna 1 - Anglaterra 0
Jesugrisnky i companyia van guanyar als líders del seu grup i només guanyant l'últim partit contra Andorra s'assegurarien la segona plaça de grup que dóna accès a la repesca. Sembla que ho tenen força bé per aribar-hi.


Dinamarca 1 - Suècia 0
Zlatan ho té pelut, pelut. Després de la derrota contra el líder, Dinamarca, i de la victòria de Portugal contra Hungria, els suecs necessiten una carambola per podr accedir a la repesca. Ara són tercers de grup, per arribar a ser segons cal que guanyin l'últim partit i que Portugal perdi a casa contra Malta... El que ja hem dit: pelut, pelut...


Argentina 2 - Peru 1
San Palermo va aparèixer per salvar a l'Argentina al descompte. Amb aquesta victòria Argentina es manté quarta, amb possibilitats de classificar-se. A Messi li plouen les crítiques per fer-ho millor al Barça que a la selecció, però què s'han cregut? Messi és Déu, o sigui que ni tocar-lo!


Bolívia 2 - Brasil 1
Ja classificats, Daníssimo i Brasil perden en un partit de tràmit. Serà culpa de l'alçada de Bolívia?


Malawi 1 - Costa d'Ivori 1
Yayardes ja s'ha assegurat la classificació! Encara que no ho sembli aquesta selecció té un gran equip. Al loro!

Mali 1 - Sudan 0
Tot i estar eliminats, Keita i companyia van guanyar a Sudan en un partit sense més història.

Mèxic 4 - El Salvador 1
The Mexicans, amb The Mexican i el Latin dos al capdavant, ja poden comprar bitllet cap a Sud-Àfrica. Amb la victòria contra Hondures s'asseguren la classificació.

1 comentari:

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM