Menu

dimarts, 6 d’octubre del 2009

Ja en tenim una altra!

Bon dia bàsquetmaniàtics!

Tornem a tenir notícies basquetbolístiques! Després de guanyar la Lliga catalana contra la Penya, on vam poder veure equips encara en fase de creació, vam anar a Las Palmas de Gran Canária a guanyar la Super Copa!

El cap de setmana va començar amb una victòria més o menys còmoda davant els amfitrions. Semblava més interessant el partit entre Madrid i TAU (ara Caja Laboral), però sense Prigioni, Vidal, Rakocevic i companyia, el TAU semblava una fàbrica desmantelada, per això el Madrid ho va tenir relativament fàcil.

Dissabte ens esperava el Real Madrid, un equip molt renovat, ple de galàctics, però els vam guanyar de la mateixa manera que guanyarem els galàctics del futbol. Va ser un partit dur, però un partidàs de la Bombíssima (escollit MVP)i de l'encertat Lorbeketes ens va permetre guanyar als merengons i demostrar perquè som els campions de l'ACB i perquè vam arribar a la Final Four!



Aquest dissabte, que no hi ha futbol per les putes seleccions, comença l'ACB.
A les 20h, per TV2, Barça - Xacobeo Blu:sens (Obradoiro, els que fa 20 anys que haguessin hagut de pujar i per culpa d'haver trobat patrocinadors el Menorca ha baixat a LEB, quina manera de complicar les coses i els noms...)

4 comentaris:

  1. Va ser un espectacle de partit...

    ResponElimina
  2. Atencio penya que sembla que ja voen xutar a Pellegrini...canguelo a Madrid!

    ResponElimina
  3. Penya avui estic irritat...(i irritable) pero he entrat a marca aquest mati i ja he vist un video que mha posat de mala llet.

    Hi ha un video que diu: Los mejores goles de cabeza de la historia. I no hi ha el de Bakero contra el Kaiserlauten!!! ni cap de Quini!!

    Son uns fills de la gran puta.


    em cagare a Madrid. Al Bernabeu. Al mig. Al punt central. Juanitu, buscat la coordenada geodesica del Bernabeu per estar segur de que cago al mig del Bernabeu. Mi constante es Juanitu.

    ResponElimina
  4. Josep!

    mierda, se me ha borrado lo que habia escrito!

    weno da iwal. Dew!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM