Menu

dijous, 1 d’octubre del 2009

Recolzament a la candidatura de Madrid


Sé que les opinions són vàries, i les opcions de Madrid poques; però vull llençar un recolzament des de Barcissim.com a la candidatura de Madrid 2016. Jo vull que guanyi Madrid! (que no el Madrid!)



Sort!

18 comentaris:

  1. ...

    no en el meu nom, que consti.

    per cert aquesta cantinela de "jo penso al revés que tots i molo" s'està fent pesada.

    kurna: el tio que fot 2 mesos que no publicava res. Aqui el teniu. Tot ell.

    ResponElimina
  2. Jo tampoc apoio la candidatura de Madrid!!!Si fos un altre lloc potser...però en aquest cas NO

    ResponElimina
  3. Molt bé nanus, així m'agrada!!! Confonent termes...

    Que consti a tothom que miri l'entrada, que l'he posada jo; no voldria que es prengués en nom del blog, per això va signada per mi.

    I la cantarella no la poso jo, la potencieu valtrus!

    ResponElimina
  4. kurníssim meu!

    respecto totalment la teva opinió recolzant la candidatura. suposo que tindras les teves raons. jo, en tot cas, tinc les meves per no fer-ho. Si això és confondre temes i creus que el simple fet de veure la paraula madrid em fa dir "no" pues sóc un confonedor de temes professional.

    per altra banda està claríssim que ho has publicat sabent que generaria debat i axiò crec que és un encert.

    per acabar vull dir que, encara que guanyés madrid, no es celebraran mai aquestes olimpiades, doncs com molt bé van dir els Mayes, el món s'acabarà l'any 2012.

    ResponElimina
  5. Jo estic d'acord en els principis, però no en les formes.

    M'explico, i suposo que coincidiré amb el Junitu, si els Jocs Olímpics (l'esdeveniment més mundial) es pot fer a Espanya, millor que a Brasil.

    Però crec que és un error tornar-se a presentar després del desengany 2012 per dues raons: 1. Perquè el 2012 es fan a Londres i difícilment repetiran a Europa; i 2. Va ser un error anar de víctimes i acusar a membres del COI de vendre el seu vot i ara anar com a bojos per comprar-los.

    Sé que és una mica confús, però és com ho veig jo. Per tant, comparteixo aquesta entrada en un... diguem-ne... 66%? Va bé?

    ResponElimina
  6. Jo crec que és un encert aquesta entrada, a veure què en pensa la gent. Però sobretot, respectem-nos les opinions. Sinó això acabarà amb un ball de sang! jajajajaj

    ResponElimina
  7. Un altre tema, sobretot pels opositors... els jugadors del Barça, en nom del Barça, fa tres jornades que surten amb aquesta pancarta... Per tant, crec que aquí es barregen massa politiqueos que no haurien de tenir lloc al món de l'esport.

    ResponElimina
  8. Estic bastant d'acord amb el que comenta Banach. Hi ha política per un tubo, evidentment. Però tot i això jo vull que en un 100% li toqui a Madrid.

    A banda de tot però, crec que no li tocarà.

    A veure que opina la gent de l'entrada...

    ResponElimina
  9. el món s'acabarà l'any 2012

    ResponElimina
  10. És a dir, Londres 2012? Petarà l'estadi?

    ResponElimina
  11. vull fer un aclariment:

    evidentment un espectacle esportiu d'aquestes dimensions, com més a prop millor. està clar.

    Ara jo dic NO. Per tot el que ho envolta i els 7 anys que haurem d'aguantar abans no comencin. passo.

    si la política no es barregés amb l'esport (sempre des del respecte), a part de ser impossible, crec que seria aburrit. La història del barça té mooooolta poítica, cosa que no treu que el bacó sigui un bocamoll.

    ResponElimina
  12. El problema és que molta gent no sap discernir esport de política. Potser sí que és inevitable, però tampoc costaria gens ser coherent.

    Com és que surt amb la pancarta de Madrid 2016 el Barça més catalanista i independentista de la història?

    Estic d'acord amb la Sonia, crec que guanyarà Chicago. Però si guanyés Madrid seria més fàcil i més barat anar-hi... És un tema complex i crec que és un error posar-se amb el NO perquè NO o amb el SÍ perquè SÍ. Crec que és més racional parlar d'un "SÍ però" o un "NO però"...

    ResponElimina
  13. Perico Porreta1/10/09 16:59

    a mi me la suda on les facin, pro millor aki, aixi al 2016 sortirem de la crisi, i si a la gent de madrid li fa ilusio.. no tots son merengues anticules ni anticatalanistes, no cal ke paguin justos per pecadors....
    igualment si son a Madrid em kagare en sa puta mare nomes de pensar la merda ke menjarem per part d'antena 3, cuatro i cincos... d'aki fins al 2016, aixo, molt ben dit saül!

    i lu del 2012... els mayes van dir que seria la fi del mon, pero no del mon mon rollo apocalipsi, sino d'una manera d'entendre el mon. Els mayes creien en cicles astronomics d'uns 5000 cada un i al2012 es un canvi de cicle d'aquests. Els mayes ho relacionaven amb un canvi molt important al mon, pero no la seva destruccio. Potser fa referència a apendre a viure "amb la natura" en comptes de "acosta de la natura", a canviar el capitalisme per ves a saber ke, o potser en un canvi de proporcions cosmiques quan la inmensa majoria dels catalans reneguin del barça i abracin l'autentica fe de l'Espanyol... jajaja ves a saber.

    ResponElimina
  14. el món s'acabarà l'any 2012

    ResponElimina
  15. VOLIA TANCAR AQUEST POST CELEBRANT QUE HA SORTIT RIO... JAJAJAJAJA VISCA RIO DE JANEIRO! FOTEU-VOS!!! MADRID 2016 NO, MADRID 2-6!! JAJAJA

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM