Menu

dimarts, 13 d’octubre del 2009

Messi o no Messi?

http://www.clarin.com/diario/2009/10/11/um/m-02016829.htm

http://www.canchallena.com/1185255-nada-nuevo-messi-defraudo-otra-vez-vestido-de-albiceleste

Argentina carrega contra Lionel, diuen que no juga igual amb la selecció que amb el Barça. Doncs què us pensaveu? Xavi, Iniesta, Zlatan i Tití són argentins? Doncs què voleu que faci? Leo està fet per un futbol que Argentina no té, no és un problema seu.

Al Clarín fan una enquesta on demanen si ha de jugar Messi o ha de seure. Jo la respondré fàcil: que no jugui! Guardeu-lo per nosaltres, que l'estimem i el sabem valorar. Si al Barça juga millor és, en part, perquè aquí se'l tracta millor!

Missatge a Lionel: Lionel torna a casa que aquí tens el teu equip i la teva afició.

Missatge als argentins: Jugueu amb San Palermo, el millor del món ja té un equip on encaixa perfectament, el BARÇA!

Missatge als culers: BARÇA! PILES! PORRES! FREGONES!

3 comentaris:

  1. A veure...Passo de discutir sobre Lionel perque esta mes clar que laigua...cino juga be me la pela..Al bArça que es el meu club fa espectacle.

    Pel que fa al post anterior, magradaria nomes dir que el BArça (i el camp) ha estat un lloc de trobada dels catalinistes al llarg de la historia. El camp nou es cantava lhimne de catalunya durant la dictadura (a vegades) i la senyera i la bandera del barça moltes vegades anaven unides. Aquest catalanisme va sortir espontaniament, ningu el va forçar i el barça va anar forjant (ell solet) arrrels catalanistes vulgueu o no. El problema ve quan, algu vol sobresortir per sobre dels demes. I aquest es el cas del Bacó. Que passa que abans el BArça no era catalanista? Pq ara de cop tiren merda? Doncs pq hi ha algu que la lia. I aquest no es el tema. El barça pot ser catalanista sense haver de cridar latencio. No es una platafroma politica. Per aixo hi ha els grups politics. El Barça no es pot utilitzar com una arma o com un escut politic.

    Si has de fotre merda, no ho facis quan siguis president. Fesho abans ho despres pero mentrestant senyeixte al que ets. El president del club mes gran del mon.

    Visca el Barça i visca Eidurt.

    ResponElimina
  2. Uala he escrit sino amb c. que fort.

    ResponElimina
  3. Indiscutible.

    Cino (n): Abreviatura de tocino, bacó, Laporta.

    El Cino la segueix liant.

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM