Menu

dilluns, 12 d’octubre del 2009

Bacó, Bacó...



Ens queixem del tracte que rep el Barça de la premsa de Madrid, però es que el senyor Bacó no fa res més que donar motius perquè ens maltractin. El senyor Bacó s'ha posat el trajo de víctima i l'únic que està aconseguint és fer-se pesat i llaurar-se un bon futur en algun partit polític. Per això crec que al senyor Bacó li hem de dir unes quantes coses clares:

1. El Barça respon al camp! No necessitem anar de víctimes.

2. Ets president del Barça, no Rafael de Casanova.

3. El Barça és un club esportiu, no defensa cap postura política!

4. NO utilitzis el Barça com a trampolí a la política!

5. Sort que l'any que ve ja NO hi seràs!

6. Calla't la boca d'una puta vegada, BACÓ!

7 comentaris:

  1. tens tota la raó amb tot això! Però qui es Rafael de Casanova?

    ResponElimina
  2. És una pena saber que el millor president de la història del barça (esportivament parlant) serà recordat molt més per les seves sortides de to i el seu poc saber fer que pels immillorables èxits esportius que ha tingut.

    Bacó, tu t'ho has buscat. Calla la puta boca!

    ResponElimina
  3. si senyor.
    feia temps que li tenia preparada una merda.

    ResponElimina
  4. Quanta raó banachona!!!!

    Per cert, com vaig sentir a un futur presidenciabl a les eleccions del Barça (no sé niqui cullons és), però en va dir una de bona...

    Laporta no és el millor president de la història del Barça, si no el president del millor Barça de la història. La va clavar!

    ResponElimina
  5. Estic d'acord amb el post. Jo crec que vol que la gent el recordi com el president més catalanista de la història i potser ho aconseguirà, però a canvi el Barça en sortirà perjudicat.

    Adéu!

    ResponElimina
  6. No tenir un Estat et fa tenir personatges futbolístics tant estrambòtics i llunàtics que fan allò tan odiós de barrejar esport i futbol, anar a manifestacions per recuperar el dret decidir o defensar consultes populars. És una puta llauna, un putu càstig del cel. I a sobre, aquest mateixos, han d’aguantar les calúmnies de presidents de comunitat autònoma que a mil quilòmetres de distància, reclamen l’espanyolitat del teu club atribuint que altra coses, com a aficionats del mateix club, els ofèn (quan si fossin de l’Sporting de Lisboa – els cau més a prop – no en reclamarien mai l’espanyolitat).

    Jo, sense cap ganes de buscar maranya doncs, penso que el Bacó té dret a defensar-se de la que li està caient a sobre. L'espanyolisme li té jurada i la campanya de desprestigi durarà tota la temporada. El Periodico i la maquinària sociata li tiraran pedrades tot l'any, però n'hi ha que estem orgullosos que el president del primer club del país aguanti tan sencer i valent aquestes trompades.

    Una altra manera, molt més fàcil i còmode de barrejar política i esport, és el silenci còmplice de no parlar mai de política quan el teu País recula a marxes forçades.

    Arribarà el dia en què tindrem un Estat i llavors, el Bacó i tants d'altres ens treurem aquesta amargor de sobre, guardarem la senyera al calaix i deixarem tanta comèdia i tant victimisme d'una vegada.

    Què és això, barcíssim o l’Àgora del Canal 33? Voleu fer el favor de parlar de futbol, collons!

    Bon rotllo a tots, família!

    Sadur (sector laportista de barcissim.com)

    PD: a pesar de que reconec que el Bacó també ha muntat espectacles innecessaris ( lloros, calçotets, ‘no em toquis’ i demés...) no crec que es pugui discutir el nom d’un altre president de la història que sigui millor que ell. Palmarés i modernització del club. Qui seria sinó el bacó!

    ResponElimina
  7. Saduuur,
    estic d'acord que cal parlar de futbol, però quan hi ha seleccions barcissim.com s'adorm.
    Pel que fa al tema del Bacó, crec que és un error barrejar el futbol amb la política. I també és un error posar dins un mateix sac els milions de culers del món.
    Està clar que les dues faccions enfrontades s'autoalimenten, el Bacó viu de la merda que li tiren per no donar explicacions dels espies. Estem d'acord que en quan a palmarés el Bacó és el millor president de la història, però en quant a gestionar la institució ho ha fet de puta pena. Quants directius queden des que va entrar? Els que no pensen com ell se'ls fa petar i que n'aprenguin: això es pot fer si ets el Gil o el Lopera, però no en un club com el Barça.

    Hauràs vist que no sóc gaire laportista... jajajaj Que vingui el Sandruscu!!!!!

    I que torni el futbol de veritat!!!!!!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM