Menu

dilluns, 5 d’octubre del 2009

Demano perdo a tota la comunitat barcissim-mística


He de demanar perdó pq com haureu pogut comprovar he penjat un video que ja havia estat publicat anteriorment en aquesta mateixa pàgina. He de dir que no el vaig veure i no en tenia constància de la seva existència i per això mateix em mereixo una merda...per no estar al dia de barcissim.com. Perdoneu-me.

Espero el vostre support i compassió. Un amic que us estima i que no va visitar un dia el blog.

Pepissim vostru.

7 comentaris:

  1. Estimat Pepíssim, no comparteixo aquesta merda. Crec que no era necessari posar-te una merda. D'altra banda, el grafiquista estarà content, perquè ja sou dos els que heu rebut una merda...

    De totes formes, crec que ha estat una solució massa dràstica!

    ResponElimina
  2. Molt bé nanu! Comparteixo totalment la idea d'enfonsar-se amb el barco fins a tocar fons... És cert que ara no seré l'únic que té una merda, però a la llarga veuràs que no és una cosa bona ni fàcil de portar; et criden, et matxaquen, et fan mofa i es riuen de tu... però no pateixis, la derrota ens fa més forts, som com el barça de Pepíssim, com el teu Barça; així que res, aixecar-se i començar de nou... Però en el teu cas, per la banda dreta!

    ResponElimina
  3. jajajajaj. Juanitu no comparis! El pepíssim nostru se l'ha ficat ell la merda! en canvi a tu et va caure sense voler-ho!! JAJAJAJJJA

    Pepíssim nostru, penso com el banak. No crec que sigui motiu d'emmerdar-se haver-se perdut una entrada que va estar publicada en plena etapa vacacional. Tot i així, haig de dir que m'he partit la caixa!!! jajajaj Tens un dit molt llarg eh... fa llum??

    ResponElimina
  4. Porres Porres Porres!!!

    ResponElimina
  5. porres, merdes, porres, merdes!!

    e punxat una mica aqesta porra jo! el felix es posarà lider en solitari...

    pues si pues segurament!!

    ResponElimina
  6. no, felix ha pinchado como tu...es un mierdas...no aguanta la presion!!

    jajaja

    ResponElimina
  7. de todas formas es una mierda discreta, no es de las mas askerosas que hemos visto...es más, sale hasta favorecido el muy marica!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM