9 comentaris:

Supera els números de Ramallets i Zubi! I encara hi ha gent que no el vol...

ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

3. Killíssim, amb tu fins a la mort! 300 partits amb 27 anys només vol dir una cosa: que te'n queden molts encara a can barça. Al loro! Esperem que renovis aviat i que li diguis al Carvajal que es calli la boca.

Penya que ens espamegen el blog... esborro el comentari.

4. Que tenim sequera entradística o què???

5. Queden 45 minuts per un matx trascendent i aquí com si juguessim contra un equip de segona, els pericus o algún d'aquests...

Com bé diu la dita, falta gent!

6. Final del 3r quart a vistalegre i guanyem de 2!!!! Vinga Barça! que aquest any els hi tenim la mida presa als merengues!

7. Final!!! 76 -79!!! Madrid CACA!!!!! I Titirríssim ja n'ha tingut una!!!! Som-hi!!! Guanyarem a tots els de Madrid!!!

8. Victòria merescuda i VERGONYA arbitral!!!! Dos penals no pitats, un gol anulat que no era fora de joc, targetes merescudes que no ha tret... en definitiva, VERGONYA!

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM