Menu

dimecres, 22 d’abril del 2009

Así, así, así gana el Madrid

Hola barcissimmaniatics. He de dir que no he pogut veure el partid d'avui dels Merenguisims, pero el que si he vist es com un jugador de l'equip que diu ser el millor del mon, un jugador que diu ser un profesional, fagi el que ha fet el señor ( si es pot di així el) Pepe.
He vist un video d'aquest elemento fent el que fan els nens de 10 anys als partits de pati de cole. perd una pilota i li fot dues patades al contrari, una al peu, i l'altre a l'esquena quan ja estava a terra. Despres sembla que es vulgui tirar a sobre per rematar-lo pero han aparegut els demes companys del Getafe i el que ha rebut un cop de puny ha estat Albín quan s'ha encarat a ell.

Aquets comportaments no han de ser permessos a la que diuen la millor lliga del mon. Que fotin fora el tal Pepe i que no el deixin jugar mai mes. Per burro

Aqui deixo el video de l'agressió, jo l'he tingut que veure 5 cops perque no m'ho podia creure.

8 comentaris:

  1. jo he seguit el partit a trossos per la tele i en la retransmissió en directe de barcissim.com. Realment és d'aquells partits que et deixen mal cos quan acaben. has estat veient la punxada tota l'estona, t'han posat la mel als llavis (recordem que han fallat un penal en el 88) i al final. Pam! Potríssima del segle al cantu!

    El tema de Pepe ha quedat registrat en l'acta. Fins i tot el fet que ha sortit a celebrar el 3-2 quan estava expulsat. Suposo que li caurà una bona sanció. Però quan parlo de Pepe apareix una pudor al voltant que prefereixo deixar el tema.

    El cas és que un cop passen els minuts, penses, fas un piti, i penses. Penses en l'espectacle d'equip que és el Barça i en la destrossa que s'aguanta a trompicons que és el madrid. Penses en el calendari que tenen. Penses en la plantilla, en pepíssim, i se't dibuixa un somriure. Fins i tot et sembla divertit que aquests penosos merengues segueixin pensant que guanyaran. Llavors respires fons i et relaxes. Cao problema. El Madrid agonitza, allarga la seva agonia i morirà al bernabéu. On més mal fa.

    BARÇAAAAAAAA!

    ResponElimina
  2. per cert jo crec que els nens son molt menys marranus que aquest pòtul

    ResponElimina
  3. Señor Pepe...tarjeta negra

    ResponElimina
  4. realment es vergonyos lo del Madrid, són uns brutos i no saben lo que es jugar a futbol, pq realment no en tenen ni idea...i a sobre sempre tenen sort i guanyen.Quina ràbia que fan!!!!

    ResponElimina
  5. A vera...dos coses...

    1-Pepe no estara perl madrid - barça suposo. Cosa interessant. Si treiem una merda que vindria a ser lo millor que tenen tenim un forat a la defensa.

    2-Se li en va anar la pinça completament, la patada es criminal...

    Per cert, en el video a part de veure la patada i l'agressi, he sentit els comments? Bonissims!! "pero es que es una detras de otra!!!"

    Lo fort es que es una detras de otra!!!!

    ResponElimina
  6. Per cert, Saul, estic amb tu, cauran al bernabeu i no m'agradaria fer antiperiodisme pero...Vull obrir un debat:

    0-5?

    ResponElimina
  7. 0-10 i ni per valtrus ni per mi.

    Pel que fa a la senció a aquest personatge jo crec que li haurien de caure 10 partits per la patada i 10 més pel cop de puny!!!!! Total 20 partits, i que se n'adoni que ha destrossat un esport on el que més es valora és el fair play.

    Si a Pepíssim se l'expulsa i se'l sanciona un partit per protestar... aquest tio a la forca no????

    Vergonyós tot plegat penya...

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM