Menu

divendres, 3 d’abril del 2009

EL PALAU DECIDIRÀ

Bon matí bàsquetmaniàtics!

El Regal Barça ha aconseguit la gesta, ha guanyat el 4t partit al Bruesa Arena per 21 punts i ha forçat el 5è partit, definitiu, al Palau. El Barça ha jugat un partidàs, on fins a 5 jugadors del Barça han superat els 10 punts: Jaka (15), Gianluca (13) i la Bomba, Andresen i Ersan (11). D'aquesta manera han anulat els 21 punts de Igor Rakocevic.

També cal destacar la enorme feina feta per Grimau i Sada en defensa, que van desquiciar al TAU en la segona meitat. Un cop aconseguida la diferència l'equip va saber controlar en tot moment el tempo del partit fins a clavar l'estocada final a l'esquena malferida dels vitorians (això ja sona una mica Robirosa).

I per fer un petit homenatge al gran locutor dels partits del Barça, resumirem el partit amb una frase el més Robirosiana possible:



Finalment, dir que només falta posar el nom del Regal Barça per saber quins seràn els enfrontaments de la Final Four, després de passar fàcilment contra el Partizan de Belgrad, al Barça l'espera el CSKA de Moscou a la semifinal!!! Si guanyem aquesta Eurolliga, ho farem guanyant als millors. Perquè a més, a la finalíssima ens hi esperarà un equip grec, ja que l'altra semifinal la jugaran Panathinaikos i Olympiacos després d'eliminar sense gaires problemes a Montepaschi i Real Madrid respectivament. Sí, sí, ho heu llegit bé, el Real Madrid diu adéu a Europa i tal com li passa a l'equip de futbol ja només aspira a la Lliga, que a més la té molt complicada tenint en compte la temporada de Barça i TAU.

Així doncs, a esperar que el Palau sigui tant decisiu com en altres ocasions i que puguem disfrutar de l'espectacle de la FINAL FOUR BERLÍN 2009.

5 comentaris:

  1. jajajajaja, boníssima sa camiseta!! mira q arriba a fer comentaris rarus eh aquest tiu...

    Visca el Barça! quin partidàs, dijous passam!

    ResponElimina
  2. Si us plau, xibeca pel duo Robirosa - Solozábal!

    ResponElimina
  3. En els dospartits del Bruesa Arena, han posat al Lavanyini (que malament que em cau, suposo que és perquè és de la Penya), perquè el bo del Nacho tenia la grip. Fins i tot en un moment el Robirosa li va dir Nacho Lavanyini jajajaj

    Esperem que et recuperis, Solozas!!

    ResponElimina
  4. Lavagnini i Jofresa, que de vegades també el pillen, foten pena. Com Robi-Solozas no hi ha ningú...

    ResponElimina
  5. Són els Escobar-Pichi-Sergi Albert, dels millors temps. En el cas del futbol, la segona part no ha funcionat.

    Ara, sembla que tornen els bons també a la F1 amb Merlos, Rosés i Viladelprat.

    Però si que estic d'acord que com Robirosa-Solozabal cap. Que n'aprengui el putu Romay!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM