Menu

dilluns, 27 d’abril del 2009

L'hora de la màgia!

Estimats barcissimmaniàtics:

Des del dia que vam crear aquest blog, hem viscut moltíssimes emocions. Moments de reflexió, d'eufòria, de ràbia, de bogeria i d'espectacle desmesurat. Tot un cúmul de sensacions que ens ha brindat l'espectacular temporada que porta fent el nostre Barcíssim.

Doncs bé, com tots sabem, ha arribat la recta final. Els exàmens definitius. Els partits crucials. Sense anar més lluny, tenim davant la setmana més intensa des que va començar la temporada. Una setmana on es començaran a decidir moltes coses. En ella dos equips: Chelsea i Madrid. Dos equips que, desde l'òpica culé són els clàssics. El clàssic europeu i el clàssic de la Lliga.

La trajectòria del nostre Barcíssim no ens ha de fer dubtar. És el moment decisiu. El Chelsea, un equip rocós amb un atac vertiginós i un físic dels més potents d'Europa. I el Madrid, que amb tota la seva pudor i caspa, segueix sumant punts de manera increíble, fent-lo l'equip més competitiu de la Lliga.

Totes aquestes característiques són per tenir-les molt en compte, però oju! Nosaltres tenim una cosa que no té cap altre: La Màgia. I ara és el moment. El moment de fotre el cop autoritari que ens posi on ens pertoca. El moment en què els nostres cracks han de demostrar per què ho són. El moment en què tot l'esforç de la temporada s'ha de convertir en un crit unànim i valent i on no hi tenen lloc els dubtes ni la por. Som el Barça i ara és l'hora de la màgia!

4 comentaris:

  1. Si senyor nanu!!! Ara és el nostre moment...

    Quan els febles cauen i a la gent normal li costa aguantar la pressió, sols els més forts i voraços són capaços de resorgir d'ells mateixos per oferir el millor de si mateix.

    Som la màgia, som l'espectacle!!! SOM L'AU FÈNIX QUE HA D'AIXECAR EL VOL!!

    BARÇA i MÉS BARÇA!!! VENCEREM I GUANYAREM FINS AL FINAL!!!

    ResponElimina
  2. Jo voto un 2-0, marca Eto'o i Titirríssim. Molt important mantenir a zero la porteria, penya!

    ResponElimina
  3. Enorme la crònica pel partit de MD:

    Sólo para grandesBARÇA-CHELSEA (20.45h/Antena 3) El Barça saldrá otra vez a ganar ante un Chelsea que llega fuerte en un Camp Nou a reventar. El Madrid no existe: hoy toca aproar la nave culé hacia Roma.

    http://www.elmundodeportivo.es/gen/20090428/53692163262/noticia/barsa-chelsea-solo-para-grandes.html

    ResponElimina
  4. M'encanta Saulíssim, més raó que un sant! Ara és l'hora: Samu, Andresito, Lionel,Xavi... demostreu-nos que sentiu aquests colors!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM