Menu

diumenge, 12 d’abril del 2009

La recta final...

EL BARÇA ENCARRILA LA LLIGA, LA COPA
I LA LLIGA DE CAMPIONS


Benvolguts culés i fans de Barcissim.com. Ahir vam tornar a veure un Barça capaç de sobreposar-se en qualsevol situació de partit i d'imposar-se de qualsevol manera (permetent-se la facilitat de fallar un penali tot). I és que això és un espectacle!!!

Des de Barcissim.com, portem un any que no ens creiem el que està passant; la marxa del Barça i l'aparició del blog al nostre dia dia, han fet que disfrutem del futbol i del Barça aquesta temporada, com mai ho haviem fet (ho parlo personalment, però crec que ho puc fer extensiu a tota la redacció de Barcissim.com). És per això, i degut a que aviat prepararem la consecució de grans títols i el respectiu sopar de final de temporada amb la redacció de Barcissim.com, que volem proposar:

ELS PREMIS BARCISSIM.COM!

A partir d'ara, i fins dos dies abans del sopar i la gran festa de final de temporada (ja avisarem quan serà), es podrà votar les diferents seccions de barcissim.com, nominant-les per arribar a la gran final.

Totes les entrades estan valorades dins d'una secció, com es pot veure al peu de cada article, això les engloba dins d'una possible nominacó. Les nominacions existents són les següents:

1. Millor video: a valorar el contingut del vídeo, la seva edició i
posta en escena, la música i el sentiment que desperta.
2. Millor trunyada: a valorar el fàstig (tant positivament com negativament),
la repugnància i l'encert en la persona trunyada.
3. Millor xistíssim: a valorar la gràcia, el riure i el culerísme.
4. Millor xibeca: Encert en la persona agraciada de birra, espectacularitat i originalitat.
5. Millor jeroglífic: a valorar la dificultat i l'enginy.
6. Millor símil: a valorar la semblança i el saber plasmar.
7. Millor titular: a valorar la contundència i el resum de la noticia.
8. Millor paraula de diccionari: a valorar paraula+definició. riure i originalitat.
9. Millor enquesta: a valorar originalitat i anada d'olla permanent.
10. MILLOR ENTRADA: A valorar la millor entrada de Barcissim.com.
Un resum de totes les coses que creus que ha de reunir una bona entrada
en aquest blog.

En breu, a Barcissim anirem informant de com es pot procedir a la votació i de si es pot votar un sol cop per nominació o si es farà per aclamació del públic amb tants vots com es vulgui (rollo enquesta). De totes maneres podeu començar a revisar el blog de dalt a baix mentres gaudiu de moments històrics amb la temporada del Barça.

Ens veiem aviat Barcissimaniàtics! Força Barça!

2 comentaris:

  1. M'encantaaaaa!!! Pot ser que a barcissim.com haguem adquirit aquesta capacitat d'autosuperació apresa del nostre equip??!!

    Em sembla una idea brillant que, a més, afegeix qualitat i potència al blog.

    Per cert, vull explicar una cosa: El Regal Barça ha guanyat al Bruesa Gipuzkoa de pallisseta. BARÇA! Però en aquesta retransmissió Jordi Rovirosa ha deixat anar la següent reflexió:

    Per cert Natxo, has vist la barba que s'ha deixat Navarro? Jo crec que els Navarro, Gasol, etc. que ara es deixen barba s'han copiat de mi. De la meva barba. Fins que no m'he deixat jo la baraba no se l'han deixat ells

    Pot ser més crack aquest home!?!?!?!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM