Menu

dimarts, 28 d’abril del 2009

6 comentaris:

  1. Gràcies Banach, necessitava veure això! PASSAREM!!

    ResponElimina
  2. EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!

    QUE S'AIXEQUIN ELS ÀNIMS!!!!

    A veure nois, fent una valoració en fred del partit d'ahir, no exiteix la possibilitat d'enfonsar-se; Vam ser millors, i tot i que no ens van deixar jugar, vam fer-ho.

    És molt trist que els equipsa contraris vinguin a tancar-se com a putes al camp nou; s'enten d'equips petits, però no d'equips amb classe i equips grans d'Europa (Chelsea, Madrid, etc...)

    No tingueu por que allà, ells han de guanyar, per tant aniran a pel partit, i si l'arbitre ens deixa, el guanyarem. El guanyarem pq som millors, pq juguem a futbol i pq en sabem més.

    Per tant CONFIANÇA TOTAL per la tornada.

    Un altre tema, i molt menys preocupant, és el partit d'aquest dissabte contra el Merdid. No en diré res; sols, que diumenge ens llevarem líders, i això és el que compte!

    VISCA EL BARÇA!

    ResponElimina
  3. penya! veig decaigda o q? q és això??!?!?! no és mal resultat home! Ara a pensar en el clàssic i a matar la lliga... la setmana que ve anem a londres amb tot!!! el chelsea no jugarà igual que aqui i això ens anirà bé. En el moment que marquen els obliguem a guanyar. Taquicàrdia? Èpica? Màgia?... Doncs què voleu? Això és el Barcíssim!!!!!!!!

    RITMEEEEEEEEEEEE!!!! RITMEEEE!!!

    BARÇA!

    ResponElimina
  4. ostia nen hem pensat el mateix en el mateix moment...

    BARÇA!!!!!!!!!

    ResponElimina
  5. per cer kurna, jo sí diré algu: diumenge no. Dissabte a les 22:00 el barça estarà a 7 del madrid! i punt!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM