Menu

dijous, 23 d’abril del 2009

TAU - Barça, i ja van 8...

Bon dia bàsquetmaniàtics!

Torna la secció bsquetbolística per excel·lència. La setmana passada el Regal Barça començava el seu particular Everest al Palau contra l'etern rival: el Real Madrid. El partit va ser dur, però l'equip blaugrana va demostrar que li té la mida presa als blancs i va dominar tot el partit. La victòria va ser curta, però la superioritat en el joc va ser molt gran. El resultat final va ser de 76 - 79 pels blaugranes!!!! Aquesta victòria blaugrana va relegar el conjunt madrileny a la 4a plaça després de la victòria de l'Unicaja!

Avui mateix, i en directe per La 2, TAU - Barça, partit avançat de la jornada 33 que es jugarà el finde del pont de maig, però com que nosaltres juguem la FINAL FOUR!!!! Així que després de la victòria contra el Madrid hem de matxacar el TAU!!!!!! Serà la 8a vegada que s'enfronten aquests dos equips aquesta temporada i s'ha de demostrar que no ha estat casualitat que els eliminessim de l'Eurolliga!

Després d'aquests dos partits tant importants, i abans d'encara la Final Four de Berlín, ens podrem relaxar una mica en la jornada 32 contra el Cajasol, que es jugarà aquest cap de setmana. Així doncs, que afrontem 2 partits en 4 dies que serviran com a preparació per l'esperadíssima Final europea!

http://www.acb.com/redaccion.php?id=57146

En aquest article podeu veure com el Barça és el millor equip de la història de l'ACB! A més, també explica que Fran Vázquez, en un moment de forma imparable, es pot convertir contra el TAU amb el jugador de l'ACB amb més esmaixades de la història!

Recordar que entre la semis i la final de l'Eurolliga hi ha el clàssic de futbol, per la qual cosa el pont de maig serà més blaugrana que mai. No obstant això, la secció bàsquetmaniàtics tindrà un seguiment exhaustiu de la Final Four al llarg de la setmana que ve.

Imagineu ser campions de lliga en futbol i bàsquet? Us imagineu ser els millors d'Europa en futbol i en bàsquet?

Robirosa, si fem el doblet de bàsquet t'afaitaràs? Si us plau, serà una imatge apostoflant!

Barcissim.com amb el basquetbolíssim.

9 comentaris:

  1. 25-21 final del primer quart. No ens podem empanar! Ens hi juguem el factor camp al Play-off!

    ResponElimina
  2. Parcial terrorífic. 45-25, Barça i àrbitres empanats i TAU molt encertat. CACA.

    ResponElimina
  3. 3r quart per emmarcaaaaaaaar!!! 57 - 54!!!!! Un Ilyasova estelar i una Bomba enxufada han posat el Barça dins el partit!!! Quin espectacle de 3r quart!!!! A pel partit!!!!

    ResponElimina
  4. La mala notícia és que els pericus segueixen guanyant...

    ResponElimina
  5. 83-79. Hem caigut, però hem caigut amb honor. El TAU ha estat just vencedor i es proclama campió de la fase regular. Però naltrus estem a la FINAL FOUR!!!!

    ResponElimina
  6. El pericus s'estan fotent un festin 0-3...

    ResponElimina
  7. Avui em toca monòleg o què penya? On sou? jajaja

    ResponElimina
  8. jajaj l'incansable banachíssim sempre al peu del canó!

    llàstima no haver començat el partit més concentrats... tot i això lu bo de la fase regular és que no té per què guanyar la lliga el primer. el doblet és possible!!!

    ResponElimina
  9. http://www.marca.com/2009/04/23/futbol/equipos/real_madrid/1240509943.html

    Atencio la cara de pastilleru d'Albin en la foto...

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM