Menu

dimarts, 14 d’abril del 2009

BAYERN - BARÇA: SEGON ROUND

Com bé diu en Pepíssim, avui no val relaxar-se i s'ha de sortir a guanyar tot i el 4-0 de l'anada. Com sempre, ja sabeu: Portes obertes a partir de les 19:45 a barcissim.room.

BAYERN-BARCÍSSIM
PORRÍSSIMA OBERTA DESDE YA

17 comentaris:

1. Bon dia a tothom Barcissims! A tu tbé Pepíssim, i a la gent que ens segueix des de fora de Catalunya, de fora d'Espanya i de fora del món...

Visca el Barça.

Avui és el dia en que el Barça passa a semis i comencem a rematar l'espectacle. A jugar amb cap!!! I cap a Roma!!!

Bayern 1 - Barça 1
    Semifinals contra el Liverpool (pronòstic arriscat)

ResponElimina
  2. Bayern 1 (Ribéry) - Barça 2 (Eto'o i HLEB. Si si HLEB)

Semis contra Chelsea 2-0 / 1-1
    Final contra el Oporto: BARÇA 15- OPORTO 0 (pronòstic molt probable)

3. Penya!!!!!! BARÇAAAAAAAAA!!!!!!!

El meu pronòstic és el següent: Bayern 0 - Barça 2(Andresito i Linyoles)

Semis Barça 2 (Eto'o x2) - Chelsea 0
    Chelsea 0 - Barça 0

Final Barça 15 - Oporto 0 jajajajaj

4. rectifico: 0-8 (els 8 de hleb)
    (pronòstic molt segur)

5. Pronòstics optimistes. Quan sortirà la ovella negra que digui 8-0??? On és Jurger Klinsmann???? jajajaj

6. Pronòstic per avui: 4-1, gol de Hleb de cap al minut 91.

7. barça 1 Bayern 4.

Semis Barça 3 Chelsea 1
    Chelsea 3 barça 2

Final Barça 2 ManU 0

8. Ara, Pepíssim nostru exercint d'ovella grisa, no és negra del tot perquè guanyem la Champions, però amb aquests resultats podem patir el que no està escrit!!!

10. Bayern 2-2 Barça (Eto'o y Xavi)

Barça 3-1 Chelsea (Messi, Messi y Henry)
    Chelsea 2-1 Barça (Eto'o)

Barça 1-0 Manchester Utd. (Abidal en el minuto 119)

Arriesgado, pero no sería la 1ª vez que vaticino el futuro en barcissim.com

11. Abidal...jajjajajajaj
    Seria bonissim...jo prefereixo un gol de cap de victorrrrrrrrrrrrrrrrrr!!

per cert juanitu...en la teva segona aposta "tranquila" es continua patint...pq es barça 21 chelsea 1 pero el chelsea marca primer al minut 30 de la segona...i despres...ratatatatatatatatatattatata metralla de gols...tots 21 de Sergio Busquets.

12. us equivoqueu TOTS en la final:

Gol d'Eidurt amb el cul en el minut 119, amb el marcador 4-4 després d'anar guanyant 4-0 en el minut 75.

13. al bernabéu ens expulsaran etoo (minut 5) i messi (minut 10) i guanyarem 0-2 amb gol de Valdés en xut directe i Jungles es pixarà els 11 del madrid. Ja veureu.

14. Sou tots una colla de futuròlegs!!! Jo firmo ser campió ja sigui 20 - 0 com amb gol de Victor Sánchez al 119.Sobretot, hem de guanyar!!!!!

15. Una cosa...

No sabem que passarà, si serem o no campions, però el que està clar... és que al minut 119 passarà algu oi!?!?