Menu

dimecres, 30 de setembre del 2009

Desde Madrid con amor... desgraciados


No entiendo que mierdas pretende esta gentuza, ¿es que no vieron el jodido partido?, ¿es que no vieron tampoco el del malaga? Me parece una autentica vergüenza que un periodico deportido de tirada nacional se modere incluso menos que nosotros, que nos llamamos barcissim.com, pues que ellos llamen a su puto periodico merdid.com o algo asi.

Basta ya de faltar a la verdad, el barça ayer, sin hacer el mejor partido (bastante flojillo) jugo mejor que el madrid en los ultimos 7 años asi que, ¿que os pasa con tanta tonteria de arbitros? ¿no visteis el penalti a Iniesta?... ademas, ¿no os basta con un 2-0?

A la mierda ya, hombre!

9 comentaris:

  1. Para mas tonteria junta y demostrar que son un puto panfleto de mierda, mirad mi sorpresa al comprobar la puntuacion del arbitro en la propia pagina del panfleto en cuestion:

    http://www.marca.com/marcador/futbol/2009_10/champions/1a_fase/jornada_2/grupo_f/bar_kie/

    para flipar hasta donde puede llegar la estupidez madridista!!!!

    ResponElimina
  2. Molt bé Jaumet, estic d'acord! I en comptes de denunciar l'actuació del Comite de competició, que ha sancionat a Vilanova amb 2 partits i cap a Wellington, justifica que el marrano no es disculpi perquè Messi no es va disculpa l'any passat quan va escopir a Duda!

    Mare meva Marca! Aneu a la merdíssima marquíssims!!!!!

    ResponElimina
  3. Penya: Estic totalment d'acord amb tot el que heu exposat. Jo també m'he indignat quan ho he vist aquest matí... però no passa res. Això només es tradueix a una lectura:

    TENEN POR. TENEN MOLTA POR.

    no saben què dir. No tenen arguments. Busquen qualsevol excusa per tapar les seves carències i vendre demagògia de la xunga...

    I el que més por els fa és que aquest any, si no guanyen res, poden morir institucionalment. I veuen, que en totes les competicions que juguen, hi ha un equipet QUE FA UN ESPECTACLE QUE LA VIBRES i fins i tot quan no estan fins GUANYEN! Com ahir.

    MIEEEEEEEDO, TIENEN MIEEEEEEEEEDO!!
    (amb la música de l'anunci de Port Aventura)

    ResponElimina
  4. Pero es que me parece indignante que despues en paginas interiores pongan que el arbitro estuvo mal pero porque no pito el penalti a iniesta y que acerto al anular el gol de dynamo... entonces, de que estamos hablando??
    y en el As mas de lo mismo!!! que no solo es el marca!! dicen que el gol del dynamo se anulo sin mas, dando a entender que era legal y que valdes merecia roja! pero del penaltissim a Iniesta nada de nada!

    ResponElimina
  5. porque tienen miedo jaumet. MIEDO. En la silla de los redactores hay mierda, canguelo, cagómetro. Lo que se inventaron ellos, vamos.

    ResponElimina
  6. Al-farran al-fatah... aquí s'està parlant de merda, cagómetro, canguelo...

    (Aquest és el meu últim avís... jejeje)

    ResponElimina
  7. bon die tinguin

    ja sabem el que toca. unir-nos i lluità pel nostra basalona!

    aquella colla de periodistas (els del as o el marca per posar un exemple), son tots una colla de fills de la gran puta manipuladores, churissus i mangants

    i si el que dic agrada bé. i si no agrada, també. i pum

    ResponElimina
  8. A vera...

    La cosa es molt senzilla...Han de jutificar la pasta que shan gastat donant resultats...pero si no en donen...sen van a la amerda...Com ho justiqfiquen? ficant merda a can barça...com han fet sempre, pero aquest any prepareuvos pq sera mes que lany passat. El barça ha sabut demostrar que pot aguantar tota la merda que surt des de madrid direccio barcelona...Pepissim ho sap i esta entrenat. Lunic equip que li pot plantar cara ara mateix al madrid es el barça (de moment, pq a la jornada 12 el madrid anira 3r) i tenen molta por que tot i la pasta no ens puguin guanyar.

    Estic amb el Saul. tenen Por...

    ResponElimina
  9. messiderio30/9/09 17:55

    Fills de la gran puta!!!!
    Dale brooooo

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM