Menu

dimecres, 2 de setembre del 2009

Els fitxatges del bàsquet!

Bon dia Bàsquetmaniàtics!

Després d'haver guanyat l'ACB, el campió s'ha reforçat de sobres per encarar la propera temporada amb garanties. Concretament hem fet 5 incorporacions que ens permetran lluitar per totes les competicions.

El fitxatge estrella i, a la vegada, el més car de la història del bàsquet espanyol és el de Ricky Rubio! Hem pagat la mortarada més gran possible 3,7 milions. Sembla clar que com a mínim estarà 2 anys al club i a partir d'aleshores podrà marxar a l'NBA per 1 milió, per aquest motiu des d'aquí qüestiono la rendibilitat d'aquest fitxatge. Espero equivocar-me i que ens ho faci guanyar tot, però tot i això em sembla una mica car. A més, hem de tenir en compte que aquesta pasta va directe a la butxaca del senyor Villacampa, un tio que odia el Barça per sobre de tot... Espero que el temps em tregui aquesta opinió.


El primer fitxatge va ser el de Pete Mikael, un aler potent procedent del TAU i que l'hem patit en més d'un partit. Aquest 3 ens aportarà múscul i poder tant defensiu com ofensiu. Esperem que funcioni i que es compenetri adequadament amb els nostres tiradors.

Després, va arribar un pivot que arriba per suplir la baixa de Anderssen, que se'n va a l'NBA. Boniface N'Dong arriba de l'Unicaja i és un tio potentíssim a la zona. El caracteritzen les seves esmaixades i la seva força intimidartoria sota els taulers.

A part de Boniface, que no té el tir de fora d'Anderssen, ha arribat Terence Morris. El 4 titular del CSKA i que com Anderssen quan té el canell calent no acostuma a fallar. La seva gran capacitat de salt també el fan un gran taponador. Esperem que al costat de Fran o Boniface s'afartin de fer xapes!

Finalment, el substitut nautral d'Ersan Ilyasova, que també ha anat a fer les amèriques, és Erazem Lorbek. És ben igual que el turc, amb una cara molt peculiar, prim i bon llançador. També arriba del CSKA, sembla que l'hem desvallestat!

Si voleu informació de tota la plantilla podeu consultar la web del club.

Des d'aquesta secció desitgem a tots els fitxatges de la cistella una ràpida adaptació al joc de l'equip i que ens donin, com a mínim, les mateixes alegries que ens han donat la passada temporada. Amb aquests cracks i els que ja tenim guanyarem Copa, ACB i, sobretot, Eurolliga!

9 comentaris:

  1. Tenim un equipàs! jeje.

    Enguany ho guanyarem tot de Bàsquet i de Futbol!!

    serà brutal :)

    ResponElimina
  2. M'agrada Ricky pel Barça. Està clar que el xaval té un potencial del qual en podem treure molt profit aquests dos anys com a mínim...

    Ara bé, crec que amb aquest fitxatge, més la resta que s'han fet en totes les seccions, ens hem gastat una morterada de calers totalment fora del que seria coherent en una entitat com el Barça.

    El senyor Bacó ha tirat la casa per la finestra per intentar comprar el vot del soci en les properes eleccions fent veure que ara s'interessa per les seccions i amenaça en pillar a Cesc el gener (pel que fa l'esportiu no hi ha cap mena de dubte en que seria brutal) per pendre-li al Sandro la seva principal arma electoral.

    Crec que a la directiva se li ha anat bastant la olla i no penso votar el senyor de les americanes després de tot això.

    Esperem que en el purament esportiu les inversions donguin el seu fruit, ja que el Bacó s'ha passat l'estiu "rajant" del merdid imperialista i ara s'haurà de començar a empassar alguna paraula.

    Una dada positiva del fitxatge de Ricky és que, gràcies a aquesta incorporació, nike començarà a vendre samarretes del Regal a la FCBotiga (cosa que no es podia fer fins ara)...

    Visca el Barça man-qui-el-governi!

    ResponElimina
  3. Arreglalo Bin Laden2/9/09 14:39

    Estimat i dilecte no se que:
    Has compartit taula i mantell amb en Villacampa para assegurar tant rotundament que odia al Barça?
    Si no ho has fet....millor que callis

    ResponElimina
  4. jo he quedat amb ell per menjar uns macarrons aquest migdia i m'ha dit textualment: puta barça! puta barça! però que barcissim.com li mola un munt. Després hem nat a fe un xupito d'orujo. Bon pavu aquet del villacampa.

    S'obre el teló i surt el guaje comprant-se una two seconds... Nom del president de la Penya?

    ResponElimina
  5. BRUTAL!!!
    Em sembla increible el xistísssim!!!!

    Per cert, eren bons els macarrons?

    ResponElimina
  6. Bones Arreglalo Bin Laden.

    Jo no he dinat mai amb el Sr. Villacampa. Però sí que sé quin és el sentiment dels aficionats de la Penya vers el Barça, doncs en conec uns quants.

    A més, encara que no dinés amb ell, vaig veure les declaracions que va fer, dient que abans de vendre Ricky al Barça hagués preferit vendre'l al Madrid i que vendre'l al Barça li feria els sentiments.

    Per aquestes 3 raons considero que el senyor Villacampa odia el Barça. Si no hi estàs d'acord podem discurtir el que vulguis. Jo no et faré callar.

    ResponElimina
  7. Tranquiiiiil... Tranquiiiil....

    Visca Muniessssssaaaaa!!!

    ResponElimina
  8. la penya és com l'espanyol. reben pitjor el barça que el madrid al seu camp/pista.

    sóc fan de frederic dehú. algú em pot passar la seva web?

    ResponElimina
  9. que no tenim porríssima penya??? al fathíssim? on ets?

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM