Menu

dijous, 3 de setembre del 2009

Merda per la tele!!


A vere penya... això és un cristu (un Jesugrynskiy)! Gol Tv (15€/mes) emet 3 partits de lliga un del barça o del madrid però encara no hi han prous descodificadors??? Canal + Liga (15€/mes) emet 2 partits de lliga un del barça o del madrid?? Però el partit del Plus del diumenge encara es fa??? La Sexta farà 8 partits del Barça en obert??? Els drets de la Champions els tenen Gol TV, TVE i les Autonòmiques, mentre que la Copa està repartit entre Gol Tv i Canal+ Liga i alguns per Autonòmiques???... MIREU PENYA: AIXÒ ÉS UN LIU I S'HA DE PAGAR PER TOT! Merda per tots!!!

+info sobre el merder

5 comentaris:

  1. El que entenc dins el merder aquest és:

    Si vols veure tots els partits has de tenir Digital +: 30€ al mes

    Canal + Liga: 15€ al mes

    Gol TV: 15€ al mes

    Si tenim en compte que el descodificador de TDT de pagament surt a 60€ estem parlant de 130€ el primer mes i després un total de 60€ d'avui fins al maig.

    Un total de 670€ l'any! El que costa un abonament més o menys no?

    Messi n'hi do.

    ResponElimina
  2. Estic d'acord amb la merda pel merder!

    Ahi saulíssim et vaig dir que estaria bé goltv, però després m'ho vaig llegir bé, i és una puta merda, resulta que ni pots escollir el partit de Champions!!!

    Em faré del Sant Andreu!!

    ResponElimina
  3. Lu de la Champions és el merder màxim:

    En la Champions, los canales públicos tienen preferencia sobre Gol TV. TVE elige el mejor partido de cada martes y las Autonómicas, el mejor de cada miércoles, aunque tienen el compromiso de emitir al menos un partido por barba de todos los equipos españoles en la liguilla. Así, el Barça jugará tres partidos en martes (dos los dará TVE y uno Gol TV) y tres en miércoles (dos por las Autonómicas y uno por Gol TV). Ya es seguro que el Inter-Barça de la primera jornada se verá por las Autonómicas y que el Barça-Inter de la quinta irá en directo por La 1. Gol TV se quedará dos de los duelos con menor interés para las cadenas en abierto. Uno de ellos podría ser el Rubin Kazan-Barça, de la cuarta jornada, que se jugará lejos del 'prime time' (18.30 h.).

    En octavos de final, se verán cuatro partidos en abierto en la ida y cuatro en la vuelta, con lo que si pasan Barça, Real Madrid, Atlético y Sevilla, los ocho compromisos irían en TVE y las Autonómicas. Gol TV emitiría el resto de eliminatorias. En cuartos, TVE y las Autonómicas sólo pueden ofrecer un partido por barba de la ida y otro de la vuelta. Por tanto, si pasaran más de dos españoles, al menos uno de ellos se vería por Gol TV. Con todo, la mayor audiencia que garantiza el Barça hace pensar que sus duelos serán elegidos por TVE y las Autonómicas, que también ofrecerán la totalidad de las 'semis' y la final del Santiago Bernabéu el 22 de mayo.


    un merder, vamos

    ResponElimina
  4. Solució: anem a veure el partit a la PENYA BARCELONISTA i de passada fem PINYA BLAUGRANA!

    FORÇA BARÇA!

    ResponElimina
  5. Una immensa merda per tots ells! De veritat. Venen ganes de sentir-ho per la ràdio. Gràcies per la info i els enllaços! em feia molta falta.

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM