Menu

dijous, 10 de setembre del 2009

Per fi s'acaben les seleccions!

Penya, bones notícies! Per fi tornen els internacionals! Com a mínim tenim un mes fins la pròxima jornada internacional, el 10/10. A centrar-se amb el Barça! Fem un repàs ràpid als marcadors amb participació blaugrana:

Espanya 3 - Estonia 0
Com era d'esperar, Espanya va certificar la seva classificació contra Estonia. No va marcar Piquetes, però ho va fer Cesc, futurible blaugrana.



Paraguay 1 - Argentina 0
Això no era d'esperar. El Pelussa la lia i se segueix complicant la presència Argentina al Mundial. En cas que no arribin al Mundial, la lectura positiva és que Messi només es podrà lluir amb el Barça!



Bielorrússia 0 - Ucraïna 0
Bieles i Jesugrinsky firmen taules, un resultat dolent. Els de Chiquilinsky havien de guanyar i esperar la victòria anglesa per dependre d'ells, però tot i la victòria dels Pros els ucraïnesos no ho van aprofitar.



Suècia 1 - Malta 0
Amb un gol en pròpia porta de Malta, els suecs s'acosten a Sudafrica en detriment dels portuguesos. Tant de bo hi vaig Ibra i KHMerdes es quedi a casa.



Sèrbia 1 - França 1
Després de la rajada de Tití cap a l'entrenador, França segueix sense guanyar, però Titiríssim segueix enxufant. Em sembla a mi que aquest Domenech és una mica Pelusses.



Resultats i classificacions completes aquí

1 comentari:

  1. Partidàs de Cesc. Que vingui ja. Però ja és ja.
    Golàs de Paraguay. La defensa d'Argentina fot pena. Lionel, torna que aqui disfrutes.

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM