Menu

dimarts, 20 d’octubre del 2009

Felicitats Masia!

D'aquí ha sortit gent com el Xapi Ferrer, Milla, Amor, Pepíssim, Sergi Barjuan, Tonyes, El de Terrassa, Roger i Oscar Junyiníssims, De la Peña, Celades, Reina, Killíssim, Gabri, Andresito, Cesc, Lionel, Latin I i II, Bojan, Piquetes, Planxes, Pedrito, El noi del Sucre, Jeffren entre d'altres que hi ha hagut i d'altres que vindran.

Per això, des de barcissim.com volem felicitar a la perla del club. La nostra màquina de fer cracks!

2 comentaris:

  1. Comentaris respecte les 3 últimes entrades. (et descuides un moment i barcíssim es posa les piles, piles!!!)

    Sobre l'exili d'Al Fatah... no ho sé penya! jo començaria a pensar en retirar-li el carnet de barcissim.com. jjajajajajajaj

    Sobre el tall de lionel vull que recordeu que fa uns dies, el dia del dinamo de bicicleta, ja us ho vaig dir: "Lionel s'ha de rapar. Però ja" (i tots nonono) "Lionel porta cinteta" (i tots nonono) i pam lionel amb cintenta i baix de moral.

    L'altre dia li vaig enviar un sms: "Lionel, xatu, a cal barber hi falta gent!" diu: "No sé pelotudo, últimamente la gente habla mucho de mí..." dic "Lionel: que la sigan mamando. I tu a la pelu! Però ja! Piles!!!"

    Pel que fa el tema pedreríssima, menys Latin Primer, Messi n'hi do les perles que han sortit i sortiràn! Felicitats puestu!! (pq és un puestu no la masia?)

    banakíssim ets l'antítesi alfatiana. vaia combos de posts que et marques! i que durin!!

    ResponElimina
  2. http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/20091020/galeriahq_53807351636-1.html

    Galeria interessant amb fotos de la masia... Més que destacar les perles jo en destacaria la roba i els pentinats. Amb aquestes fotos es pot evitar que en un futur les ovelles descarrilin... coses del xantatge.

    Em marco combos perquè no tinc massa feina i perquè s'ha de potenciar barcissim! Que avui tenim Champions!!!! Faré convocatòria! jajajajaj

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM