Menu

dijous, 26 d’agost del 2010

Lliga de Campions 2010-2011 (grups)


El Barça vuelve a Kazán

A les 18.00 h d'aquesta calurosa tarda, al Fórum (paraula que veig que no saben que vol dir la penya que entra a Barcissim.com pq no l'utilitza) Grimaldi de Mónaco ha tingut lloc el sorteig de grups de la Champions 2010-2011 i l'entrega de premis de l'anterior edició.

Pel que fa als premis, l'Inter de Milan ha arrasat i s'a endut tots els galardons (que si portés ella, l'Inter de Milan, s'hagués endut l'alcalde de Madrid). Millor porter: Julio Cesar, millor defensa: Maicon, millor migcampista: Sneijder i millor davanter: Gabi Milito. Això demostra, que els premis els guanya qui guanya la copa; Diego Milito millor que Messi? el 10 del Barça va ser el pichichi de l'antiga edició. Sneijder millor que Xavi o Iniesta? Maicon i Julio Cesar te'ls accepto.

Bé, a part del tongo aquest dels premis, que cada dia estan més sota sospita... hi ha hagut la part important: el sorteig dels grups de la Champions. Són els següents:

Sorteo

El Barça haurà de visitar Grècia, Dinamarca i Russia. L'únic que ha de preocupar és la visita a aquest últim país i més si toca abrigar-se com l'any passat; recordem que l'any passat a Kazan, no vam passar de l'empat a 0 i aki va ser l'únic equip que va guanyar al camp nou en competició oficial (1 a 2). Pel que fa als Danesos, el mateix que els Russos, farà fred i tindran més motivació que nosaltres, això ens ha de fer forts. Panathinaikos , vell conegut amb ofici grec, que no ha de portar gaires problemes.

Pel que fa als altres dos equips de la lliga espanyola,
mire-ho vosaltres mateixos, no m'interessa gaire...

4 comentaris:

  1. yo van 2 veces que me registro al foro y no me deja entrar...es un fraude!!!

    ResponElimina
  2. En cuanto a la entrada, el sevilla tb nos ganó en la copa del rey, 1-2.
    además, me parece muy injusto lo de los premios, pq entonces el año pasado le tenian que haber dado mejor portero a valdes...messi ha sido el pichichi de la champios, y ademas marco 4 goles en un partido, y ademas es mil millones de veces mejor que milito y ademas lo demostro.
    Lo de Sneijder me parece una vergüenza...se le está dando bombo cuando es un inutil...

    ResponElimina
  3. Pepíssim Nou27/8/10 12:56

    Si tant bons son els de l'Inter, ia vurem si aquest any pasen de la primera fase... jeje

    ResponElimina
  4. El forum sigue sin dejarme entrar...

    Por cierto, el calendario bueno, ya que vamos a Kazan en la jornada 2 (septiembre) y no vamos en la ultima a copenague, sino q vamos en noviembre

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM