Menu

dissabte, 21 d’agost del 2010

N'estem tips!!!!!

Em sap molt de greu que un dia com avui hagi de posar aquesta trunyada, però n'estem tips ja!

Senyors del Merda Deportiva, Zlatan s'ha de quedar! I deixeu de fotre merda d'una vegada! Creieu que avui, dia que ens juguem el primer títol de l'any, que hem de remuntar un 3-1 en contra de l'anada, que debutaran els mundialistes i que ens donaran el títol de Lliga de l'any passat, heu de dir que Zlatan se'n nirà al Madrid? No asseguràveu que aniria al Milan? I abans, no deieu que estava firmat amb el City?

No en teniu ni puta idea i només us interessa crear merder, per vendre 4 diaris de merda. Tot això és gent que diu que és del Barça, i NO LO SÓN! AL LORO!!!

PD: A GUANYAR LA SUPERCOPA!

2 comentaris:

  1. Mireu penya:
    No sóc partidari que Zlatan es quedi, o que es quedi en les condicions de l'any passat, o el que sigui! Però estic totalment d'acord amb aquesta Merdísssima!!!! Ja n'hi ha prou home! No ha dit que es queda? No està fent gols? No sembla que comença a enxufar-se again? Doncs qque cullons critiqueu Merdes?

    Deixeu de tocar els ous per tenir portades i vendre basura i apoyeu més a l'equip!!!

    Avui per cert ens juguem un títol i cal guanyar-lo!!! I si ens hem de fiar de vosaltres per recolzar, anem fins!!!

    Entreu més a barcissim.com, i apreneu-ne!!!

    BARÇAAAAAAAAAAAAAA!

    ResponElimina
  2. Una de les merdes més ben posades de barcissim.com. Amb estil. Amb savoir fair... pam: merda deportiva. així. clar i català! Voleu fer el favor de deixar en pal a Zlatan???

    Jo crec que zlatan petarà, fotrà un kamehame o un Final Crash del Vegeta en mig del Camp Nou i deixarà una part de l'estadi enderrocada tal i com va passar en el XIIVII Torneig de les arts macials amb en Iamu i Spopovitx.

    Ara bé, parlo després del partit de la supercopa (pq desde casa am la conexió 3g de mertda no em deixa comentar > truca l'IT juantitu) I jo diria que pepíssim llegeix massa merda deportiva... no ho sé tu. Zlatan titular i després entram el linyolíssim pro no li facis això el dia de l'estrena a l'estadi ome....

    BARÇA!!!!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM