Menu

dijous, 19 d’agost del 2010

Porríssima 2010-2011. Torna L'emoció.

Penya de Barcissim.com: torna la millor porríssima del món.

Aquest any, els canvis són significatius; per començar la porra de cada setmana, s'haurà d'omplir a través del formulari que podeu trobar a la columna dreta d'aquest blog; clickant a participar, cada setmana trobareu la porra actualitzada de les diferents jornades. Un cop omplerts els camps obligatoris, envieu-la (en rebreu una còpia al correu). Tindreu temps per omplir la porra, fins les 24h del dia anterior del començament del primer partit de la jornada (tingueu en compte que quan rebem les porres, queda registrada l'hora en que s'han omplert, així que procureu no apurar gaire).

L'administració de barcissim.com rebrà totes les porres, i els participants solsament la seva. D'aquesta manera també evitem filtracions entre les diferents apostes. A part d'això, utilitzarem la plataforma de barcissim, com sempre, per publicar els resultats que es van obtenint, així que us haureu de connectar per conneixer-los.

Les bases del concurs de la porra de barcissim.com, així com els terminis, puntuacions, etc. les podeu trobar en el següent enllaç:
Bases Porríssima.doc (es convenient que us les descarregueu i i feu una ullada abans de començar a participar).

Per tal que tot sigui més dinàmic, esperem que els participants, a part d'omplir les porríssimes, també comentin i donguin vida al blog; perque en el fons es tracta de parlar, discutir, riure, comentar i passar-s'ho bé a travé de barcissim.com.

Així doncs, el període establert pel començament de la porríssima 2010-2011, comença just després del Barça-Sevilla (tornada de la supercopa dissabte 21).

Esperem les vostres apostes.
Visca el Barça!


10 comentaris:

  1. Así pues, por lo que veo, la administración de barcissim conocerá todas nuestras porras, por lo que partirá con cierta ventaja...

    Quiero conocer quienes son los denominados administradores...creo que tengo derechos

    ResponElimina
  2. Tienes derecho a permanecer en silencio...
    Luego, en la siguiente barcissimera, tienes derecho a preguntar acerca de la administración...
    pero vas a tener que rellenar mucho papeleo...

    ResponElimina
  3. Penya!!! Jo vull començar ja???? jajajajjajaja

    Com a delfí diré que per part meva no hi ha cap problema amb l'administració per part del nostre president, que és un trodepà!

    Com a etern rival del Juanitu a la porrissima diré que estic totalment en contra i si finalment queda per davant meu impugnaré tots els resultats. En cas que quedi jo per davant, com segur que passarà, no diré res...

    ResponElimina
  4. no puc llegir les bases, hem diu "privilegis insuficients"...això vol dir q no puc participar no?

    ResponElimina
  5. Ja està arreglat.
    Prove-ho ara.

    ResponElimina
  6. Pauíssim19/8/10 14:40

    Doncs a veure si hi ha sort!

    ResponElimina
  7. ara funciona perfectament

    ResponElimina
  8. Solo 2 puntualizaciones:

    1. No creo que el campeon de la 2ª vuelta tenga q puntuar mas que el campeón de la 1ª, ya que desde mi punto de vista es el mejor entre las jornadas 20 y 38, no desde la 1 a la 38. No sé pq tiene que tener más valor. Si la idea es para el campeón de la 1 a la 38, me parece redundante. Además, como dije el año pasado, no me parece un bonus lógico, ya que lo único que hace es abrir más brecha aún entre los 3 primeros y el resto, por lo que la remontada para el 4 hacia abajo es más dificil

    2. Cómo y cuando rellenamos lo del bonus de clasificacion, pichichi, zamora, etc??

    ResponElimina
  9. Respondiendo a tus preguntas:

    1: Yo estoy de acuerdo contigo en lo que comentas. Yo eliminaria los bonus por quedar primero, segundo o tercero en la jornada 20 y en la 38, en todas. No tiene sentido y además, comco comentas evita la remontada del cuarto. De hecho ya lo hablamos el otro dia; a ver que opina Al-fatah. De todos modos, tenemos tiempo para decidir esto.

    2: El pichichi, el Zamora, los 4 equipos de Champions, 2 de UEFA i 3 de descenso, se rellenan en el formulario de la primera porríssima, que ya esá colgado en el blog. De todas maneras, se puede empezar a rellenar a partir del domingo.

    Barça!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM