Menu

dijous, 13 de novembre del 2008

Barcíssim 1 - 0 Benidorm

7 comentaris:

  1. El cas és que valia com 10 punts cada equip encertat i a la 2a volta 20 punts. Per fer això no cal que fem les quinieles cada setmana, només farà la diferència les classificacions. Vaig posar les normes a començament de temporada però com que no ho havíem fet mai tp sabia si estarien bé. Ja us faré una proposta aviat, i votem si us va bé o no, ok?

    ResponElimina
  2. Penya, l'enquesta està molt bé, però no creieu que les estacions són massa petites per tindre el nom de Gudjohnsen? Jo votaria per canviar el nom de l'estació de Sants...

    ResponElimina
  3. Jo canviaria el nom de la comarca. És molt obvi que Barcelona estigui al Barcelonès. No molaria més que estés al Gudjhonsenès?

    ResponElimina
  4. PER CERT PENYA ANEU A RAC1 A LA CARTA (http://www.rac1.org/index.php?page_id=51) I BAIXEU-VOS L'ENTREVISTA QUE LI HA FET EL POU AL "TU DIRAS". NO TÉ DESPERDICI. A PART DE RATIFICAR L'EXCEL·LENT PERSONA QUE ÉS EL ROS D'OR, VEUREU COM PARLA DE BÉ EL CASTELLÀ. EN 2 ANYS LI FOT MIL VOLTES A CRUYFF QUE EN PORTA 40.

    EIDURT T'ESTIMEM!

    ResponElimina
  5. Brutal l'entrevista...

    "He venido aquí para demostrar quien es Gudjohnsen". Nosaltres ho sabem.

    Ha dit que el seu fill de 2 anys no vol anar a dormir sense la samarreta del barça. Penya, hem de fer una samarreta de barcissim.com talla petita i regalar-li a un entrenu!!!

    ResponElimina
  6. Podria fer algú una neteja d'enquestes??

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM